Imię: Błażej Dokładny nick w grze: 994153 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 2 godzin, creative Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 4 grudnia 2014 r. 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016 r. 20 lutego Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: 1 raz Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmienił bym ludzi którzy nie akceptują innych. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki pomocnika są następujące: -Być aktywnym w grze jak i na forum -Pomagać innym graczom gdy potrzebują pomocy -Zgłaszać problemy do VAdministratora lub Administrator -Wyjaśniać graczom różne rzeczy. Pomocnik posiada takie komendy jak: -/kick - wyrzuca gracza z serwera -/mute - wycisza gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ze względu na częste kłótnie na różnych serwerach akurat wtedy, gdy nie ma kto ich uspokoić. Zawsze chciałam nim zostać. Myślę, że poradziłabym sobie ze wszystkim, co by mnie napotkało. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z osobami i postaram się ustalić, jak co do czego doszło. Jeśli to nie zadziała, zastosuję komendy typu: /mute lub /kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jak najbardziej. Nigdy nie miałem z tym problemu. T Opisz swoją osobę: Tutaj min. 2 rozbudowane zdania. Jestem osobą trochę niecierpliwą a zarazem bardzo zabawną. Lubię poznawać wiele nowych ludzi i nigdy się nie wstydzę do kogoś podejść. Bardzo lubię pomagać. . Określ swoją dyspozycyjność: Wchodzę na serwer, o godzinie 13-20. Gram ok. 2-3 godziny z przerwami ale nie częstymi. Jestem dostępny na forum. Umotywowanie podania: Mam nadzieję, o dobre przyjęcie podania. Dziękuję za poświęcenie czasu na czytanie mojego postu. Myślę, że nadaję się na pomocnika. Każdy powinien mieć szansę.
Wzór podania zmodyfikowany na własną korzyść. Nie polecam. Błażeju, "zawsze chciałAŚ zostać pomocnikiem"? "PoradziłABYŚ sobie ze wszystkim"? Kopiowane, przerobiony wzór, polecam ogarnąć moje pierwsze podanie, nawet ono było lepsze. Kek. __________ I jeszcze to coś... https://craftapple.pl/forum/threads/qiinwaries-zaśmieca-dzialke.10884/ Nieznajomość regulamine, nieumiejętność dostosowania się do JAKIEGOKOLWIEK wzoru.
Ty tak na poważnie Błażeju, czy zwykły troll? Nawet nie przeanalizuje tego Podania, gdyż większość to (kopiuj, wklej) z innego Podania. A dokładnie z tego: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-na-pomocnika.10872/ Dodatkowo kłamstwa, błędy i nawet brak chęci chodź sprawdzenia tego czegoś co stworzyłeś. Wielkie NIE! Pozdrawiam RR
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie. Kandydatura odrzucona.