Witam, mam pytanie odnośnie serwera SkyBlock. Jak moge na stale dodac kolege do wyspy? Wpisuja komende /is coop nick kolega dostaje mozliwosc budowania itp. na mojej wyspie ale tylko na okreslony czas lub do momentu kiedy ja lub on wyjdziemy z serwera. Jak to zmienic zeby dostal takie same uprawnienia do wyspy jak ja?
napisalem /is invite. Dodalo to mojego kolege ale po chwili stracil on uprawnienia. Nwm co sie stalo. Nastepnie chcialem go dodac drugi raz ta sama komenda i bylo napisane ze jestesmy juz w tej samej druzynie. Stwierdzilem ze go usune z wyspy i dodam jeszcze raz ale okazalo sie ze komenda /is kick nick nie dziala bo niby nie jest on ze mna w druzynie xD ... Takze nie wiem co sie tam stalo :/
W /is help komenda /is coop jest tłumaczona jako czasowe dodanie gracza do wyspy. Może spróbuj tak: usuń kolegę komendą /is decoop. Niech kolega też spróbuje opuścić Twoją wyspę komendą /is leave. Komendą /is listcoops sprawdź, czy Twój kolega dalej dodany jest do Twojej wyspy. Analogicznie /is team. Jeżeli Twojego kolegi nie ma na żadnej z tych list, dodaj go do swojej wyspy komendą /is invite. Daj znać, czy dalej pojawia się problem, że kolega traci uprawnienia. Wtedy będziemy coś dalej kminić.
Narazie pomoglo. Dziekuje. Jestem ciekawe czy za jakis czas znowu bede mial podobny problem )) Mozna zamknac Pozdrawiam