MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Izi_SpinnerZ

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika IzabelQa_Spinner, 18 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IzabelQa_Spinner

IzabelQa_Spinner Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Uwaga! Zanim napiszesz rzecz typu; 1 post na forum, nie widuje ciebię w grzę itp, zrozum, że nie każdy od razu aby zostać pomocnikiem musi mieć 2 tysiące postów. Widziałam osoby co i tak się kwalifikowały mimo tego, z góry dziękuję.

Imię: Izabela (wolę: Izi)

Dokładny nick w grze: Izi_SpinnerZ

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zależy od dnia, lecz średnio 2-5 godzin, na Creative można najczęściej, a w środy, czwartki i soboty można o 19:30 na Survival'u.

Data urodzenia: 28-03-2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: (jak się pomylę to przepraszam, ale zbyt dobrze nie pamiętam) Zaczęłam grać w końcówce 2014 roku na wersji 1.5.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 03-08-2016, tym razem przypomniałam sobię :)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Dawno temu miałam bana na chyba 3 tygodnie za reklamę innego serwera. Żałowałam, bo nawet dzień bez tego serwera to dla mnie koniec świata (jestem, lecz się nie udzielam na chacie.)

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zmienić przystosowanie graczy do serwera czyli ograniczenie wiadomości typu: oceń moją działkę, kto doda do rodziny itp. Niektórych tak zwane 'bobasy' denerwują. Pomocna rzecz: /ignore <nick> , zamiast robienia spamu :)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Pomocnik ma obowiązek: (nie ściągam z innego tematu)
    - Pomocnik musi pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu (1 moderator a np. 40 graczy......)
    - Zgłaszać wszystkie nieprzyjemne rzeczy (usterki, bugi itp) do Administracji Najwyższej
    - Pomagać wszystkim graczom, niezależnie czy to od dawna grający czy od minuty
    - Być aktywnym na serwerze/forum, jak nawet nie to nadrobić, wakacje - koniec szkoły się zbliża :) )
    - Wykonywać dodatkowe czynności, na które pozwolił Moderator/ Inny członek wyższej ekipy
    - Łagodzić powstałe konflikty nie koniecznie między graczami
    Komendy Pomocnika:
    - /kick <nick gracza> <powód> - wyrzuca gracza z serwera np. /kick Izi_SpinnerZ Netykieta
    - /mute <nick gracza> <czas wyciszenia> - wycisza gracza na określony czas np. /mute Izi_SpinnerZ 10m

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: 50% graczy piszących podania na pomocnika kłamie z np. wiekiem - w rzeczywistości ma 10, a udaje, że ma 20. Oczywiście nie mówie kto to. Chciałabym ograniczać spam na chacie, aby każdy spokojnie bez pisania 20000 razy tego samego mógł się spokojnie np. przedstawić innym graczom, przykład- Hejka to ja Iza kto ma fajne rzeczy do pooglądania na działce? Również wiele osób używa nieprzyzwoitych wyrazów, chciałabym je też ograniczyć, lub być może - wyeliminować z serwera.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy bardziej od sytuacji, jednak na każdą znajdzie się dobre rozwiązanie, przykład - jeden gracz wyzywa drugiego, bo ten niby mu zniszczył działkę. Zapytałabym się po co on tak się spina, przecież wyraźnie pisze, że dodaje się graczy na własną odpowiedzialność i skąd on niby ma wiedzieć czy to on zniszczył czy ktoś inny. A jak był na działce to nie znaczy, że od razu musiał coś zmalować. Gracze by się pogodzili bo by uznał, że mam rację, a zasada jest: Admin ma zawsze rację! Gdyby dalej miał dyskutować to bym mu dała /mute na godzinę, wtedy by się otrząsnął i zapomniałby o innym zdarzeniu, oraz zaczął myśleć np. o tym jak mu poszło na sprawdzianie z biologii.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jestem za 100% tak - dlaczego? W czasie różnych festynów ja i moja przyjaciółka Emilia jesteśmy wybrane do opieki nad młodszymi klasami np. zerówkami. Lubię też pomagać mojej koleżance Justynie, która jeździ na wózku i ma utrudnienia. Wierzę, że wtedy będzie mogła się poczuć jakby była tak jak jej rówieśnicy, a nie jak jakiś zielony liść w jesień (jeżeli nie wiesz o co chodzi to już tłumaczę: w jesień prawie wogulę nie ma zielonych liści ,chyba,)

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. No więc trudny jest taki opis, ale coś wyciągnę. Mam na imię Iza i mam 14 lat. Będę chodzić do 3 gimnazjum, bo poszłam rok wcześniej tak jak Emilia. Emilia to moja koleżanka z ławki, jednak moją najlepszą przyjaciółką jest wspomniana wcześniej Justyna. Mam 148 cm, jestem niska jak na swój wiek. Chodzę do szkoły muzycznej na flet poprzeczny i na gitarę basową. Najlepsza jestem z języka polskiego. Mam 6 na koniec z niego, biorę udziały w najróżniejszych konkursach z tego języka. Nie uczę się jakoś genialnie, z większości przedmiotów mam 4, tróje mam z zajęć artystycznych. Interesują mnie rzeczy o sławnej grze MovieStarPlanet np. hakerzy, informacje o założycielu itd. Minecraft też wchodzi w grę, mimo iż mało o nim mówiłam to już nadrabiam te 'zaległości'. W Minecraft gram od wigilii 2014 roku, kiedy moja siostra bardzo chciała w to zagrać. Ściągneła sobie, pewnie teraz myślicie, że to wszystko historia wyssana z palca? Otóż grubo się mylisz! Moja siostra i ja aby nie wydawać pieniążków gramy na Minecraft By Zyczu. Nie robię multikont, nawet po banie. Skąd SpinnerZ w mojej nazwie? Już mówię! Dawniej się nazywałam: IzzuniaMSP. Około miesiąc temu zaaktualizowałam nazwę po tym, jak znalazłam w szatni zielonego fidget spinnera. Jak każdy normalny człowiek wzięłam go i mi się bardzo spodobał. Bawiłam się nim w każdej wolnej chwili do czasu, w którym tak mnie wkręcił, że musiałam się tak nazwać. Tego troszkę naprawdę jest dużo :D

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępna zwykle od wpół do piątej popołudniu do około siódmej. Skontaktować się można ze mną przez skype, nie będę go podawać bo jak znam ten serwer to wszyscy mnie pozapraszają. Team Speak 3 też wchodzi w grę, najczęściej jestem na ts'3 serwera Creative. Mam dużo zajęć dodatkowych, przez co zbyt często nie będzie widać zbytnio mojej aktywności.

Umotywowanie podania: Pewnie sobie teraz myślisz: ,,Aaahhh to pewnie kolejna 10 latka co próbuje udawać 14... Szybko dam jej na nie ponieważ kłamstw nie przyjmujemy.'' - skąd wiesz, że ja kłamie? Masz jakieś dowody. Oczywiście nie będę pokazywać tych osób, ale już denerwują mnie takie. Każdy tu jest mile widziany, a nie tylko ci 'co mają 20 lat''. Minecraft to gra dla ludzi, a ludzie zachowują się tu jak zwierzęta nawet nie czytając tematów papugują komentarze i piszą najdziwniejsze rzeczy oraz hejty.

I tym nieprzyjemnym akcentem kończę moje podanie, oczywiście bez obrazy dla administracji i innych no ale krew mnie zalewa gdy takie coś widzę. Pozdrawiam wszystkich, a najbardziej graczy co mnie znają chociaż ich jest mało, bo jestem nieśmiała na chacie. Również bardzo serdecznie Administrację :) Liczę na dużo pozytywnych opinii.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę