( 19:49 2017-06-19 ) ( Mój nick zgrzypol ) Witam Dziś gdy wszedłem na sky-wars zobaczyłem że mam statystyki jak ze 2 dni zamiast 180 zwycięstw miałem 160 i z 1 miejsca spadłem na 3 a jak wchodziłem w statystyki w menu zobaczyłem że statystyki w menu gry są inne niż w sky-wars. w menu gry miałem 3 dni i pół a na sky-wars 1 dzień Dowody:
Cześć Zgrzypol, Z tego co się orientuje miały miejsca dwa przywrócenia danych z kopii zapasowych. Po więcej szczegółów kliknij link poniżej. https://craftapple.pl/forum/threads/przywrócenie-kopii-zapasowych.10875/ Czyli Twoje statystyki zostały cofnięte do stanu sprzed rozegrania części ostatnich meczów i już prawdopodobnie nie wrócą.
Już tłumacze. Pierwsze dni w grze. Gdy jesteś w statystykach w esc liczony jest cały czas na serwerze, a tych ze sky wars liczony jest tylko czas na arenie. Po drugie zabici gracze. W esc liczone są tylko zabici gracze których zabiłeś całkowicie, a nie wypchałeś z areny. Po trzecie zgony. Nie wiem xd @edit. Tak jak mówi Tossing, były 2 przywrócenia danych z kopi zapasowych.