1.Nick z gry:Olivia867 2.Data otrzymania bana:19.05.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Obraza Adm/ Netykieta / Recydywa / Multi 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?latego bo spędzałam na tym serwie nawet cały dzień fajnie mi się garło.Też Lubię niektórych graczy i chce UB pliska waliska xD
Popieram kasianinja To była recydywa. Jak dla mnie ta odpowiedź na pytanie "Dlaczego miałbyś dostać UB?" to jakaś taka nie przekonująca. Pozdrawiam, JulaJula
kasianinja no ban się należał za to co ona zrobiła ale... teraz napisała prośbę on ub w którym jak mniemam żałuje co zrobiła i tak dalej i kropka.
Recydywa - obrażałaś nie pierwszy raz Multi - oznacza że robiłaś coś złego na innych kontach Obraza - chyba wiadome Netykieta - po tym jak piszesz widać że nie jesteś dorosła czyli wulgaryzmy etc. etc. Przeciw
Od niewinnego kicka do bana na IP. Dostałaś 2, 3 kicki i nadal się nie opamiętałaś, potem był mute i nadal nic sobie z tego nie robiłaś, potem zrobiłaś multi konta i dostałaś na IP, a ochłonęłaś dopiero teraz. Po drugie jest błąd z datą bana. Przeciw.
Może i jestem za tym aby wybaczać innym błędy, ale tylko pod warunkiem że osoba która go popełniła czuje się winna i ŻAŁUJE. Twoje podanie nie potwierdza tego iż byś żałowała, czy w ogóle zrozumiała swój błąd. PRZECIW
no nie widać, że żałuje. Skoro obrażała ludzi dzięki(E&A) którym serwer funkcjonuje a potem stwierdza, że lubi tu grać bo serwer jest fajny, no haloo dla tego to jest nie na miejscu, ja jestem przeciwko odbanowaniu tej osoby.
Oliwio...Nie raz łamałaś netykiete na Creative przy mnie , w momencie gdy dostawałaś mute to wchodziłaś na multi i nadal łamałaś tą netykiete. Następne to Twoje multikonta podszywające się pod Administracje oraz obrażające Ekipe&Admministracje. Po Twoim zachowaniu nie widać żebyś żałowała swojego wcześniejszego zachowania + nie widać poprawy w tym zachowaniu( Tutaj pięknie to widać ) Prośba odrzucona.