Imię: Piotrek Dokładny nick w grze: Piotromero Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Teraz zaczeły się wakacje więc powinnam być codziennie po 5-6 godzin, natomiast gdy zacznie się szkoła będe wpadać na 3-4 godzinki najczęsciej na Creative. Data urodzenia: Urodziłam się dnia 8 Marca w 1994 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: W minecrafta zaczełam grać 4 lata temu na wersji 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: Na craftapple zaczełam grać ponad 1 i pół lata temu. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem nigdy karany na serwerze teraz po krótkiej przerwie zaczołem znów grać i bardzo pomagam graczą. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: ja bym dodał tak zwane ,,Party" czyli minigry typu spleef takie jak są na innych serwerach lub BedWars i Egg Wars Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki pomocnika to -Pilować porządku na czacie -Zgłaszać wszystkie bugi i usterki ViceAdministratorom lub Administratorom -Pomagać graczom i wyjasniać im działanie komend -Wypełniać wszystkie powierzone funkcje przez rangi wyższe -Uczestniczyć w życiu serwera -Udzielać się na forum Uprawnienia pomocnika to /kick (nick) (powód) - czyli wyrzuca gracza z serwera np. za Nietykiete, przykład: /kick Piotromero Nietykieta /mute (nick) (czas) - wycisza gracza gdy dostanie ponad 2 kicki, przykład: /mute Piotromero1d Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: już od wielu miesięcy staram się dostać tę rangę. Nie zależy mi tylko na tym ale też na zostaniu kims więcej niż tylko graczem. Rozwijać swoje znajomości i wiedzę o CA. Jestem miłym, inteligętnym i pomocnym graczem. Byłem już Adminem i Moderatorem na kilku innych serwerach. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw uspokoje skłóconych a następnie zapytam dlaczego się kłócą. Spróbuje załatwić ich problemy, dam im nauczke i upomnienie. Natomiast jeżeli dalej będą sie kłócić i siebie wyzywać dam im mute potem znowu mute a następnie kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Często nawiązuje sojusze między graczami, różne znajomosci i staram się nie kłócić z innymi. Opisz swoją osobe: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Piotrek. mam 15 lat i mieszkam w Warszawie. Często biegam, najlepiej wychodzi mi granie w piłke . codziennie spędzam po 5 godziny na swieżym powietrzu i czytam ksiązki. Interesuję się informatyką, w przyszłosci mam zamiar zostać informatykiem. Jestem inteligętną i lubianą osobą w szkole. często opowiadam różne żarty i dowcipy. Określ swoją dyspozycyjność: Skype: OWAD OWAD TeamSpeak3: PioteroMERO Minecraft: Piotromero Umotywowanie podania: Każdy w życiu ma jakies cele. Moim jest dostanie tej rangi. Prosze o szanse. Byłam Adminem na innych serwerach i znam się na tym. Pomagam graczom. Mysle że nadam sie do ekipy CraftApple Gorąco Pozdrawiam Piotromero
Witaj Piotrku, To ty kim w końcu jesteś? Chłopakiem czy Dziewczyną? Podanie za pewnie skopiowane (częściowo) od jakieś dziewczyny, gdyż jest w połowie pisane w formie żeńskiej (za pewnie zmodyfikowane z tego https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-xxkasianinjaxx.10928/#post-71634 ). Kolejne to pierwszy raz widzę Twój nick i kłamstwa zawarte w Podaniu (tu m.in. z wiekiem). Piszesz ze jesteś z 1994r. a dalej ze masz 15 lat, lel. Dalej nie będę kontynuował, bo to bez sensu... WIELKIE NIE.
Snowsgirl nie skopiowałem od Kasi pisałem podobnie a raper mi strasznie poprawia pisze to na telefonie mogę kompiw ale już chyba nie mogę poprawia na dziewczynę mam iPhone po siostrze więc wiesz...
Witaj! Co do podanie to na nie, nieestetyczne i bardzo prawdopodobne że skopiowane Czyli jednak podanie pisane na kolanie na szybko, nawet nie było Cie stać na włączenie komputera? Podanie nie doprowadzone do ładu, a to Cię skreśla, gdyż jak nie masz czasu na napisanie podania, to skąd masz mieć czas na wykonywanie obowiązków pomocnika? Na NIE. .
Ja nie rozumiem jednej rzeczy. DLACZEGO KOPIUJESZ OD PODAŃ INNYCH OSÓB?! W tym wypadku skopiowałeś od mojego. DO ZAMKNIĘCIA Jestem na nie
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie. Kandydatura odrzucona. Każde Twoje kolejne Podanie będzie traktowane jako Spam i tak samo jak On karane.