MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Piotromero, 23 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piotromero

Piotromero Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Piotrek

Dokładny nick w grze: Piotromero

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Teraz zaczeły się wakacje więc powinnam być codziennie po 5-6 godzin, natomiast gdy zacznie się szkoła będe wpadać na 3-4 godzinki najczęsciej na Creative.

Data urodzenia: Urodziłam się dnia 8 Marca w 1994 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: W minecrafta zaczełam grać 4 lata temu na wersji 1.5.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: Na craftapple zaczełam grać ponad 1 i pół lata temu.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem nigdy karany na serwerze teraz po krótkiej przerwie zaczołem znów grać i bardzo pomagam graczą.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: ja bym dodał tak zwane ,,Party" czyli minigry typu spleef takie jak są na innych serwerach lub BedWars i Egg Wars

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Obowiązki pomocnika to

-Pilować porządku na czacie
    -Zgłaszać wszystkie bugi i usterki ViceAdministratorom lub Administratorom
    -Pomagać graczom i wyjasniać im działanie komend
    -Wypełniać wszystkie powierzone funkcje przez rangi wyższe
    -Uczestniczyć w życiu serwera
    -Udzielać się na forum

Uprawnienia pomocnika to
    /kick (nick) (powód) - czyli wyrzuca gracza z serwera np. za Nietykiete, przykład: /kick Piotromero Nietykieta
    /mute (nick) (czas) - wycisza gracza gdy dostanie ponad 2 kicki, przykład: /mute Piotromero1d

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: już od wielu miesięcy staram się dostać tę rangę. Nie zależy mi tylko na tym ale też na zostaniu kims więcej niż tylko graczem. Rozwijać swoje znajomości i wiedzę o CA. Jestem miłym, inteligętnym i pomocnym graczem. Byłem już Adminem i Moderatorem na kilku innych serwerach.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw uspokoje skłóconych a następnie zapytam dlaczego się kłócą. Spróbuje załatwić ich problemy, dam im nauczke i upomnienie. Natomiast jeżeli dalej będą sie kłócić i siebie wyzywać dam im mute potem znowu mute a następnie kick.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Często nawiązuje sojusze między graczami, różne znajomosci i staram się nie kłócić z innymi.

Opisz swoją osobe: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Piotrek. mam 15 lat i mieszkam w Warszawie. Często biegam, najlepiej wychodzi mi granie w piłke
    . codziennie spędzam po 5 godziny na swieżym powietrzu i czytam ksiązki. Interesuję się informatyką, w przyszłosci mam zamiar zostać informatykiem. Jestem inteligętną i lubianą osobą w szkole. często opowiadam różne żarty i dowcipy.

Określ swoją dyspozycyjność:

TeamSpeak3: PioteroMERO
    Minecraft: Piotromero

Umotywowanie podania: Każdy w życiu ma jakies cele. Moim jest dostanie tej rangi. Prosze o szanse. Byłam Adminem na innych serwerach i znam się na tym. Pomagam graczom. Mysle że nadam sie do ekipy CraftApple

Gorąco Pozdrawiam
    Piotromero

• Nie lubię Nie lubię x 3
    • Burak Burak x 2
    • Lista
    Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Witaj Piotrku,
    To ty kim w końcu jesteś? Chłopakiem czy Dziewczyną? Podanie za pewnie skopiowane (częściowo) od jakieś dziewczyny, gdyż jest w połowie pisane w formie żeńskiej (za pewnie zmodyfikowane z tego https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-xxkasianinjaxx.10928/#post-71634 ). Kolejne to pierwszy raz widzę Twój nick i kłamstwa zawarte w Podaniu (tu m.in. z wiekiem). Piszesz ze jesteś z 1994r. a dalej ze masz 15 lat, lel. Dalej nie będę kontynuował, bo to bez sensu...

WIELKIE NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Witaj,
    Całe podanie jest skopiowane z "Podania Kasi".
    Czyli:

DO ZAMKNIĘCIA

4. Piotromero

Piotromero Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Snowsgirl nie skopiowałem od Kasi pisałem podobnie a raper mi strasznie poprawia pisze to na telefonie mogę kompiw ale już chyba nie mogę poprawia na dziewczynę mam iPhone po siostrze więc wiesz...

• Zabawne Zabawne x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  5. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Co do podanie to na nie, nieestetyczne i bardzo prawdopodobne że skopiowane
    Czyli jednak podanie pisane na kolanie na szybko, nawet nie było Cie stać na włączenie komputera?
    Podanie nie doprowadzone do ładu, a to Cię skreśla, gdyż jak nie masz czasu na napisanie podania, to skąd masz mieć czas na wykonywanie obowiązków pomocnika?
    Na NIE.
    .

6. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Piotromero,
    To widać, że podanie jest W WIĘKSZOŚCI skopiowane. Tutaj nikogo nie oszukasz.

7. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Ja nie rozumiem jednej rzeczy. DLACZEGO KOPIUJESZ OD PODAŃ INNYCH OSÓB?! W tym wypadku skopiowałeś od mojego.

DO ZAMKNIĘCIA

Jestem na nie

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie.

Kandydatura odrzucona.

Każde Twoje kolejne Podanie będzie traktowane jako Spam i tak samo jak On karane.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę