Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: Pill3 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok. 2-4 godziny dziennie. Jestem dostępny prawie codziennie. Najchętniej przebywam na serwerze Creative oraz SkyWars. Data urodzenia: 02.10.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w Minecraft w październiku 2009 roku .Była to wersja pomiędzy 1.5 - 1.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dołączyłem do CraftApple lzimą w lutym 2015 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany na Craftapple Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, że serwer nie potrzebuje nowych zmian i jest niesamowity . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek: - Być dyspozycyjnym, czyli wykonywać dodatkowe czynności zadane przez V/Administratora bądź Moderatora, - Zgłaszać różnego rodzaju bugi itp. do Administracji, - Pomagać innym graczom, wyjaśniać działanie wszelkich komend, - Pomagać wyższym rangom przy ogarnianiu czatu, - Uczestniczyć na forum oraz na serwerze. Uprawnienia Pomocnika: Pomocnik ma dostęp tylko do dwóch komend, czyli /kick nick powód - wyrzuca danego gracza z serwera /mute nick czas (np. 7d) - wycisza danego gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gram na Craftapple już prawie trzy lata, więc myślę że gracze mnie kojarzą . Zostanie Pomocnikiem to moje marzenie . Ciągle wierzę, że kiedyś zobaczę ten "stały" tekst na czacie; "(Ktoś) został wykopany przez Pill3. Powód: (np. Nietykieta)". W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spokojna rozmowa jest podstawowym działaniem. Najpierw poproszę obydwie skłócone strony, aby przenieść dyskusję na /msg. Wysłucham jedną i drugą osobę. Jeżeli to nie pomorze zastosuje komendy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, bardzo dobrze sie z nimi dogaduję. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Mateusz i mam w tym roku 14 lat. Właśnie idę do 2 klasy jeszcze tymczasowego gimnazjum. Ogólnie jestem miłą i spokojną osobą. Szybko nawiązuję nowe znajomości. Nie lubię się wywyższać, gdyż uważam to za nieuprzejme. Moim hobby jest gra na komputerze. Lubie pomagać innym osobom w realu i lubie bardzo gotować. W przyszłości chcę projektantem wnętrz i domów. Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu na serwerze jestem pomiędzy 18.00 - 20.00, a w weekendy pomiędzy 8.00 - 12.00 oraz 18.00 - 23.00. Można się ze mną skontaktować poprzez Facebooka,Skaypa oraz Minecraft. Umotywowanie podania: Niektórzy uważają mnie za dziecinną osobę, ale tak naprawdę nie znają mnie za dobrze. Uważam, że jestem gotowy na posiadanie tej rangi. Mam nadzieję, że dostanę się do Ekipy CA . Na koniec proszę Administrację o uchylenie punktu "a" dot. odejścia z Ekipy. Już wiem co to znaczy odpowiedzialność, więc chcę spróbować ten jedyny ostatni raz. Pozdrawiam, Pill3
Witaj! Niestety, nie odczekałeś 30 dni od poprzedniego podania. Poczekaj 30 dni a następnie ponownie napisz podanie. Możliwe że podanie zostało skopiowane. Następnym razem napisz podanie samodzielnie. Na NIE.
To co powinien robić pomocnik to pomagać , niestety nigdy nie widziałem że byś pomagał .Zacznij pomagać uczestniczyć w życiu forum.Coraz więcej gram na trybie sky-wars i jakoś nie moge na ciebie natrafić . Jestem na NIE Może wkońcu na ciebie trafie WORMISTRZ
Podanie skopiowane - jest to niedopuszczalne. Dalej nie skomentuje, poza rzucającymi się w oczy gafami ortograficznymi. Przykro mi jestem na NIE.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie. Kandydatura odrzucona. Każde Twoje kolejne Podanie będzie traktowane jako Spam i tak samo jak On karane.