MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Spinju

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Spixek, 24 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Spixek

Spixek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Mój nick w grze to Spinju
    2. Bana dostałem dnia16-04-2017
    3.Bana dostałem za zareklame/recydywe
    4.Dlaczego miałbym dostać unbana:Zanim zacznę prosić o unbana, chciałbym przeprosić całą ekipę Craftapple za moje skandaliczne zachowanie.
    Pragnę unbana, ponieważ to na Craftapple spędziłem CAŁĄ MASĘ CUDOWNYCH CHWIL z moimi kumplami i z bratem. Bardzo chciałbym, abym mógł znowu w piątki grać na survivalu i przeżywać kolejne świetne chwile.
    Na Craftapple gram od niepamiętnych mi czasów i bradzo mi zależy na graniu na nim. Poznałem na Craftapple masę świetnych ludzi, z którymi bardzo chciałbym się ponownie zobaczyć. Tworzyliśmy przecież jedną z drużyn na serwerze, która wymiatała. Nie zamierzam grać na innym serwerze, bo to nie ma najmniejszego sensu. CRAFTAPPLE BYŁ, JEST I BĘDZIE MOIM ULUBIONYM SERWEREM. Unban na nim to by było dla mnie spełnienie jednego z moich marzeń ponieważ wasz serwer jest zajebisty i gdymym na niego powrócił, to skakałbym z radości codziennie rano kiedy wstanę z łóżka będę sobie myślał "To co, pykamy dziś na Craftapple?"
    Mówię całkiem na poważnie, ponieważ czerpie niezmierną frajdę z grania na Craftapple.

Na sam koniec chciałbym jeszcze raz przeprośić was, ekipę Craftapple. Obiecuje, że coś podnobnego się NIGDY nie wydarzy. Żałuje tego, co zrobiłem.

PRZEPRASZAM WAS JESZCZE RAZ !!
    Spinju

#1 Spixek, 24 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 24 Czerwiec 2017
    Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    >napisz prośbę o unban po 2 miesiącach bana
    >narusz w prośbie punkt regulamine mówiący o netykiecie
    >...
    >raczej nie profit
    Poza tym klocki raczej nie powinny być pierwszą myślą dnia. Codzienne myślenie zaraz po przebudzeniu o graniu na jakimś konkretnym serwerze jak dla mnie podchodzi pod jakąś formę uzależnienia. W takim wypadku dla twojego własnego dobra ban nie powinien zostać zdjęty.

Jestem przeciw unbanowi (jakby moje zdanie się tutaj liczyło (kek)).

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Mam nadzieję, że już nie złamiesz regulaminu. Pamiętaj każde wykroczenie w Twoim przypadku to ban permanentny.
    Przypomnij mi się dokładnie tydzień po rozpoczęciu Nowej Edycji.

Pozytywnie rozpatrzone.

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę