Imięatrycja Dokładny nick w grzeatka Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2-3godzin dziennie oraz ze przerwami. Data urodzenia:22.10.1998 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:10.03.2010 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:26.01.2012 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie... Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałabym zmienić żeby nikt nie chitował. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawienia Pomocnika: Komendy. /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick <czas> - np. 24h, 10min, 7day Obowiązki Pomocnika: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ miałam na kilku serwerach rangę Pomocnik. W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyobrze znane komendy 8/10. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście że posiadam. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miłą i pomocną osobą.Najbardziej lubię grać na serwerach. Określ swoją dyspozycyjność: Komendy 8/10 Umotywowanie podania: Pisze to podanie,dlatego że jestem dobra.
Podanie bardzo słabe, bardziej nazwałbym to trollem. Pisane na szybko i w dodatku kłamiesz. Pozwól, iż przeanalizuję: Po dwukropku mogłaś dać spację, bo z literą ''p'' tworzyła się emotikonka. A to brzydko wygląda w Podaniach. Po przeczytaniu całego Podania wątpię, że tyle masz. A na jakim trybie? Jak serwer Craftapple zaczął swoją działalność w 2013r... Ciekawe jakbyś to zrobiła. Kopiuj, wklej. Nas nie interesuje, że miałaś taką rangę na innych serwerach... Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Tu chodziło o to czy m.in. jak się można z Tobą skontaktować.. Wiadomo, że kandydat na Pomocnika musi umieć komendy. Słabiutkie umotywowanie... Wielkie NIE
Data urodzenia to ściema Te emotki... "Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:26.01.2012" tego nawet nie skomentuje xd "W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyobrze znane" komendy 8/10" tego też nie ma sensu komentować "Określ swoją dyspozycyjność: Komendy 8/10" tak, już wcześniej zrozumiałem Jeśli chodzi o umotywowanie podania to prawie mnie przekonałaś XDD Na nie
Witaj! Kłamstwa, błędy, kłamstwa błędy i tak dalej..................... Twoje wypowiedzi są bez sensu, tak jak i całe podanie to jedna wielka ściema. Nie ma co komentować, polecam uważać na polskim i zapisać się na kółko języka polskiego. Na NIE.
Tak naprawdę to nasze głosy nic na dają, ponieważ nasza kochana Administracja decyduje, czy ma być pomocnikiem, czy nie. Ale jeśli chodzi o ocenę to na Nie
Witaj patka! Nie ma sensu, naprawdę ... Tutaj nie ma mowy, żeby twój wiek był zgodny z tym co napisałaś... Potwierdzają to twoje "pseudo" błędy z tym ":" i wiele innych czynników... Uwierz to strasznie wygląda... Do podania użyłaś strasznie dużo jaskrawych kolorów przy komendach, co jest nieprzyjemne dla oka... (nie wiem jak dla innych, ale dla mnie tak...) Dyspozycyjność to nie to, w ilu procentach umiesz komendy... Ty piszesz "Komendy 8/10" ... Dodam też, że przy obowiązkach i komendach użyłaś "Kopiuj, wklej" Podanie do odrzucenia... Jestem na NIE!
Witam. Pomijając Paulino Twoje błędy interpunkcyjne związane po części ze znakiem ":" mam gorsze obawy... Kłamstwo związane z istnieniem serwera, Związane z Twoim wiekiem błędy językowe oraz niezrozumienie przez Ciebie banalnych wręcz podpunktów sprawiają, iż Twoje podanie nie jest wiarygodne i sprawiające, że zaczęliśmy Tobie ufać. Więcej się nie wypowiem, gdyż to Administracja odpowiada za dobór osób do Ekipy. Pozdrawiam, Crytal.
Witaj Nie ma 5 rozbudowanych zdań, niee widzę cie na serwerze, mała aktywność na forum i kłamstwo ze grasz od 2012r Jestem na NIE
Patrycjo już mówię ;/ Tutaj jeszcze trzeba było jeszcze napisać na jakim trybie Jak patrzę na te podanie to trudno uwierzyć że masz tyle lat .. CraftApple powstało w 2013 a przez kłamstwo trudno uwierzyć że będziesz dobrą pomocniczką O tym to każdy marzy CTRL + C i CTRL + V i tylko dlatego ? nie wystarczy że miałaś na innych serwerach a jeśli sytuacja może zostać rozwiązana bez komend ? No te zdania są naprawdę dobrze rozbudowane tutaj trzeba było napisać formy kontaktu to nie jest dobre umotywowanie ;/ tu powinnaś zachęcić innych aby akurat ciebie wybrali i napisali że chcą cię w Ekipie Po tym wszystkim jestem na NIE
1. Po ":" powinnaś dac spacje. 2. Craftapple istnieje od 2K13 nie 12 3. Nie da się sprawić aby haki całkiem zniknęły. 4. Miało być 5 rozbudowanych zdań. Jestem na NIE