Imię: Bartosz Dokładny nick w grze: aleksbudner Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Mniej więcej 4 godziny, najchętniej na survivalu, Data urodzenia: 22.6.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w grudniu 2014 gdy wypuścili wersję 1.7 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około Sierpnia 2013 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tak,Chciałbym ,żeby na craftapple powstał teleport na podstawie endu czy netheru tylko,że do surivalu.(tak jak było w poprzednich edycjach serweru) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia ma takie, jak reszta graczy czyli stosować się do regulaminu, nie przeszkadzać innym w rozgrywce, jego dodatkową komendą jest /kick, która pozwala na wyrzucenie z serwera graczy, którzy za bardzo przeszkadzają, lub nie stosują się do regulaminu. Natomiast jego zakres obowiązków jest większy niż zwykłego gracza, musi on pomagać innym użytkowników serwera w ich problemach, uspokajać tych co zbyt podskakują, zgłaszać wszelkie błędy i bugi do administracji, lub moderatorów i wykonywać zadanie zlecone przez moderatorów, lub administrację. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gdyż zrobiłem już dużo rzeczy na serwerze (Diaxowy set itp.) więc postanowiłem pomagać graczom. Poza tym lubię pomagać, i nienawidzę ludzi, którzy zaśmiecają czat, i piszą bezsensowne rzeczy i obrażają innych. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuję odnaleźć tego, który konflikt rozpoczął. Jeśli mi się to uda, poproszę go o zaprzestanie, jeśli mnie zignoruje, lub co gorsza obrazi, spokojnie poproszę go drugi raz. Jeśli i to nie poskutkuje, to wtedy dałbym mu kicka. Natomiast jeśli sytuacja będzie się powtarzać, to zgłoszę sprawę do swoich przełożonych (moderatorów i administracji). Natomiast, jeśli nie dojdę do tego, kto konflikt rozpoczął, ostrzegę wszystkich biorących w nim udział. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jestem podzastępowym, i nigdy nie miałem ze swoimi ludźmi problemu przy rozwiązywaniu zadań Opisz swoją osobę: Dobra, czas na esej . Jestem osobą z poczuciem humoru, cierpliwością, i dużą dawką dystansu do wszystkiego. Lubię pomagać innym i z nimi pracować. Mieszkam w Łodzi, chodzę do gimnazjum, i mam młodszego brata (między innymi dzięki niemu mam tak dużą cierpliwość) Najbardziej lubię grać w paintball,pływac i grać w gry komputerowe . Niestety, nie ma człowieka bez wad. Jestem dyslektykiem,dlatego mogę czasami coś źle napisać ale daje rade. W szkole uczę się dobrze, ale bez przesady: 3, 4, 5, . Mam wielu kolegów, w szkole. Jestem młodzikiem (prawie wywiadowcą) i podzaastępowym zastępu ,,Xalok'' w 62 GDH ,,Orkan''. Najbardziej ze wszystkich kolorów lubię czerwony Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do waszej dyspozycji 4 godzinki może trochę więcej , w weekend trochę więcej, z 6/7. Umotywowanie podania: Umiem szybko dogadywać się z ludzimi a to będzie napewno przydatne. Poza tym pomagałem już wielu ludziom na serwerze i wiem jak to jest. Do tego ogarnięty i pracowity więc na pewno będę dobrym wsparciem dla ekipy
Skąd Ci się ten podpunkt wziął? Po za tym widuję Cię niekiedy w grze, ale Pomoc z Twojej strony jest słabiutka. Coś tam próbujesz pomagać, ale Twoja pomoc jest o nie wiele większa od zwykłego Gracza. Co do Podania to na pewno jest ono lepsze od większości w okresie tego miesiąca. Mógłbyś się bardziej troszkę postarać, bo widać w Tobie potencjał, ale nie jest aż tak złe. Akurat masz bardzo słabą aktywność na Forum, prawie zerowa. #ps. Zapomniałeś o komendzie /mute Powstrzymuję się od głosu, gdyż może się mijamy i wtedy bardziej pomagasz. Pozdrawiam RR
Witaj A więc widziałam cie na serwerze lecz w dlaczego chciałbyś być pomocnikiem robiłeś diaxowe sety itp. Administrację to nie wiem czy obchodzi ale raczej nie nnapisałeś jeszcze ze pomagasz lecz jedynie co widziałam jak kiedyś obrażałes i nie widziałam byś pomagał. Jak na razie powstrzymuje się od głosu
Ziomek nie nabijaj sobie postów pod każdą wypowiedzią Dla mnie czyste NIE reklama innego ts Obraza msg 0 pomocy Elo
Widzę cię dosyć często na survivalu i może nie często widzęsbys pomagał innym. dzisja mi mega pomogłeś dlatego moim zdaniem nadajesz się na pomocnika. Masz spore sznase, wykorzystaj to. Jestem na TAK
Witaj Bartoszu. Chciałabym Ci przybliżyć moją subiektywną opinię związaną z owymi podpunktami i zawartymi w ich odpowiedziach treściami. Nie mnie oceniać, lecz zbliżając co do czego - co ma diamentowa zbroja do Pomocnika? Pomocnik owszem ma pomagać, lecz nie w ten sposób. Podam Tobie link do obowiązków Pomocnika, które pomogły by Ci w zrozumieniu podpunktu. https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ Mianowicie dyspozycyjność w owym podpunkcie świadczyła o tym, pod jakimi innymi środkami komunikacyjnymi (e-mail,skype,fb,ts) można Cię znaleźć. Może i pomagasz, ale nie widziałam Cię dotychczas na serwerze. Możliwe, iż się mijamy, wskutek czego wstrzymuję się od głosu. Pozdrawiam, Crytal.
Przydałoby się żebyś napisał jaka była ta kara i za co. Nigdy nie widziałam Cię na servie więc nie wiem czy pomagasz. Tu nie chodzi tylko o godziny ale też o kontakt: np. Mail Narazie jestem na Nie. Popraw atywność na forum itd. (EDIT) Nie, ja nie gram tylko na sb... Ja gram wszędzie. Możesz mnie spotkać na sv tak samo często jak na skyblock. Nie zawsze wiadmo ze jestem na sv bo raczej tam pisze na msg :/
Myślę, że aleksybudner to odpowiednia osoba na to stanowisko. 1. Często widzę go na serwerze 2. Chętnie pomaga innym graczom 3. Jest ceniony przez społeczność serwera
Witaj! - Kłamstwa - Zły wzór - Oszukuje - Nie pomaga - Na /m pisałeś mi że masz 10 lat - Brak aktywności na forum Na NIE. @RaddiPL, ile Ci alek zapłacił żebyś to napisał?
Może to jego drugie konto XDDD Jeśli chodzi o ocenę podania, to podpinam się pod wypowiedź Creepera. Pozdrawiam.
To w końcu masz 20 lat czy 15 ? https://craftapple.pl/forum/threads/czatmodertor.2133/ Tutaj masz znowu 18 lat https://craftapple.pl/forum/threads/czatmodertor.2196/ Tutaj 17 https://craftapple.pl/forum/threads/pomcnik.2316/ Byłeś dwukrotnie zbanowany jeśli liczyć tą reklame to trzykrotnie. Zdecydowanie NIE.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie. Kandydatura odrzucona. Każde Twoje kolejne Podanie będzie traktowane jako Spam i tak samo jak On karane.