1. Nick w grze: adam104100 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Fri 3. Serwer: (np. survival/creative) survival i creative 4. Przybliżona data: 23.07.2014 5. Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=-mScSrJSN-o sorry beznadziejną jakość, ale to wina youtube lub sony vegas Dla osób, które nie wiedzą o co chodzi już tłumaczę. Jak widac dostałem bana za wyzywanie na /m. A regulamin mówi jasno. 16. Zakaz obrażania/wyzywania graczy, na czacie globalnym. Prywatne wiadomości będą ignorowane. N9q za bany za nic dostał degra. Już nie pierwszy raz Fri mi to zrobił tylko wczesniej były /kicki
Zasady mówią jasno "Zakaz obrażania/wyzywania graczy, na czacie globalnym.". Jest też prawdopodobieństwo, że mógł zapomnieć o tej zasadzie, a tak czy inaczej mogłeś go nie wyzywać
To była celowa prowokacja, którą robię od dwóch tygodni i przez 2 tygodnie wylatuje z serwa, a teraz banik.
Skoro ja miałem degre za powody z dupy to czemu on nie ma mieć? [hr] Moderator który nie zna regulaminu Hahaha xd
A ja mu się nie dziwie, wiem, wiem regulamin i takie tam, ale jak pisze tak non stop przez dwa tygodnie to ja się nie dziwię
Fri dobrze zrobił. Ta sytuacja podchodzi nawet bardziej pod punkt 2 niż 16. Pozatym jak widzę, że się komuś grać nie chce tylko przyszedł prowokować i przeszkadzać.