[Skarga]Scam!! wzór 1. Nick w grze: 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data: 5. Opis wykroczenia: 6. Dowody: 1.Bromine 2.KolorovvaOla 3 Survival 4.28.06.2017 5.Oskarżona próbowała oszukać niewinne dziecko które jak widać chciało kupić Diamenty za AppleCoins. Jak widać inteligencja nie przekracza tu poziomu 5 latka 6.Dowody dodane w Załączniki nick wyraźnie widoczny. Tyle z mojej strony. Proszę również o zbanowanie na kilka godzin (Myślę że w celu pouczenia ok. 4 Godz
To nie jest karalne. (§ 10. Pkt. 2) Gracz/Klient ponosi pełną odpowiedzialność za wymiany Usługami, przedmiotami, przysługami a Administracja Craftapple Network nie wnika w ich przebieg.
Przykro mi, że spotkała Cie taka sytuacja i osobiście mam nadzieję, że się już nigdy nie powtórzy. Ale niestety Survival to, jak sama angielska nazwa wskazuje, walka o przetrwanie. Zabójstwa, kradzieże, oszustwa, pułapki, napady, najazdy, zdrady i porwania stanowią niejako część jego charakteru. Regulamin CraftApple dokładnie precyzuje, iż takie działania nie są zabronione. "§ 10. Odpowiedzialność Gracza/Klienta 2. Gracz/Klient ponosi pełną odpowiedzialność za wymiany Usługami, przedmiotami, przysługami a Administracja Craftapple Network nie wnika w ich przebieg."