MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Proszę o UB

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika fanggotten, 29 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fanggotten

fanggotten Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Mój nick w grze to fanggotten moje ip to: 195.116.10.202

2.Bana dostałem za czity/recydywe
    3.Dlaczego miałbym dostać unbana:Zanim zacznę prosić o unbana, chciałbym przeprosić całą ekipę Craftapple za moje skandaliczne zachowanie.
    Pragnę unbana, ponieważ to na Craftapple spędziłem CAŁĄ MASĘ CUDOWNYCH CHWIL z moimi kumplami. Bardzo chciałbym, abym mógł znowu grać na survivalu i przeżywać kolejne świetne chwile.
    Na Craftapple gram od niepamiętnych mi czasów i bradzo mi zależy na graniu na nim. Poznałem na Craftapple masę świetnych ludzi, z którymi bardzo chciałbym się ponownie zobaczyć. Tworzyliśmy przecież jedną z drużyn na serwerze, która wymiatała. Nie zamierzam grać na innym serwerze, bo to nie ma najmniejszego sensu. CRAFTAPPLE BYŁ, JEST I BĘDZIE MOIM ULUBIONYM SERWEREM. Unban na nim to by było dla mnie spełnienie jednego z moich marzeń ponieważ wasz serwer jest zajebisty i gdymym na niego powrócił, to skakałbym z radości codziennie rano kiedy wstanę z łóżka będę sobie myślał "To co, pykamy dziś na Craftapple?"
    Mówię całkiem na poważnie, ponieważ czerpie niezmierną frajdę z grania na Craftapple.

Na sam koniec chciałbym jeszcze raz przeprośić was, ekipę Craftapple. Obiecuje, że coś podnobnego się NIGDY nie wydarzy. Żałuje tego, co zrobiłem.

PRZEPRASZAM WAS JESZCZE RAZ !!
    fanggotten

Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Kopiowanie prośby o UB + Brak wzoru? Naprawdę pogratulować inteligencji XD

Chyba nie muszę mówić że UB raczej nie będzie

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści: