MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Dawitto

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Dawitto, 30 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dawitto

Dawitto Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Dawid
    Dokładny nick w grze: Dawitto
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie w grze, na tym właśnie serwerze przebywam od trzech do pięciu godzin. Serwer, który preferuję najbardziej to oczywiście mc.craftapple.pl i tryb survival :)
    Data urodzenia: 04.10.2000 r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: O ile pamięć mnie nie myli, to był to rok 2012 i po pięciu latach gry z przerwami ciężko mi już pamiętać ową wersję gry.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Niestety, ale o tymże serwerze dowiedziałem się niedawno i wraz z kuzynem gramy na nim dopiero od poniedziałku bieżącego tygodnia.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Z ręką na sercu wyznaję, iż nigdy nie spotkała mnie jakakolwiek sankcja na serwerze gry lub forum.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym przede wszystkim polepszyć dobrą atmosferę na czacie gry, jak i na forum w jeszcze lepszą. Struktura serwera jest bardzo ciekawie prowadzona i ciężko czepiać się jakiś błędów szanownej administracji tego serwera, gdyż ich po prostu próżno szukać.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: W mojej opinii pomocnik, jak nazwa wskazuje ma za zadania pomagać administracji w sprawowaniu codziennych obowiązków. Jego zadaniem jest dbanie o wysoką kulturę językową na czacie gry, przestrzeganie przed kradzieżami oraz dbanie o "lepsze jutro" serwera. Do obowiązków pomocnika możemy jeszcze dołączyć funkcję mediacji, czyli panowania nad sporami i rozwiązywania ich.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ wiem, jak wielkie jest zaufanie osób, które tą funkcją mnie obdarzyć mogą. Byłem na wielu serwerach w administracji, pełniąc funkcje począwszy od moderatorów, a skończywszy na adminie. Wiem, co to kultura, przestrzegam jej i chciałbym, aby była przestrzegana przez innych. Chciałbym również być bardziej zaangażowany w życie i budowę serwera, gdyż jest to coś, co cieszy mnie najbardziej.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przede wszystkim należy dać szanse na wypowiedzenie wersji zdarzeń obu stronom i wysłuchanie ich do końca. Drogą do rozwiązania konfliktów nie jest komenda /ban, lecz umiejętność wytłumaczenia komuś jaki błąd popełnił i jak może go rozwiązać. Lubię rozwiązywać konflikty i spory w pokojowy sposób, słownie, tłumacząc winy obu stron.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Niewątpliwie tak uważam i sądzę, że to nie tylko moja opinia, a i reszty osób, które znają moją osobowość. Prywatnie jestem przewodniczącym klasy licealnej, organizuję dużo spotkań, a także czuwam nad pozytywną atmosferą w klasie. Lubię działać w grupie, gdyż, jak mawia przysłowie: "co dwie głowy, to nie jedna". Współpraca z kimś pozwala mi uczyć się nowych rzeczy, a także poznawać opinie danych osób na wybrany temat.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem normalnym, prostym nastolatkiem, uczęszczającym do liceum. Prostym nastolatkiem, chociaż wyjątkiem, bo ciężko w obecnych czasach o osobę w wieku nastoletnim bez "nałogów", czy cotygodniowych imprez alkoholowych, a ja z pewnością do tego grona nie należę. Moją pasją jest sport, w szczególności piłka nożna, którą interesuję się od 7 lat. Oprócz pasji czysto rekreacyjnych uwielbiam pisać. Pisać artykuły na stronę szkoły, czy do gazety. Jestem w opinii innych bardzo sympatyczną osobą, której ciężko nie lubić. Kultura osobista i życzliwość to cechy rozpoznawalne mojej osoby.
    Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze bywam trzy- cztery razy dziennie, po 1,5 godziny.
    Umotywowanie podania: Pragnę dać trochę siebie do serwera i poczuć się jego częścią, bo nie ma nic lepszego, niż pomagać w robieniu wspólnoty, która jest okazją do czerpania radości i szczęścia przez innych.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Witaj Dawidzie,
    Podanie niezłe, jeśli chodzi o treść. Ale są w nim braki takie jak- brak komend Pomocnika. Niestety grasz tu za krótko przez co nie widziałem Twojego nicku ani razu. Pograj dłuższy czas, poznaj lepiej Graczy i cały serwer.

Na NIE

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    #2 R_A_P_3_R, 30 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 30 Czerwiec 2017
  3. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Witaj Dawidzie.
    Pozwól, iż wypowiem się na temat estetyki Twojego Podania.

Estetyka Podania raczej nie zachwyca, trudno dopatrzeć poszczególne odpowiedzi wraz z pytaniami, mogłeś oddzielić punkty spacją.

Co do punktów wraz z odpowiedziami również się wypowiem.
    -Za krótki staż na serwerze, jak i na forum,
    -Co do proponowanych sugestii można by było dopisać kilka trybów, jakie mogłyby być dodane przez Administrację i zespół tym zarządzający.
    -Rozpisane punkty, co oczywiście jest na plus,
    -Dodałeś kilka "inteligentniejszych" sformułowań, co jest oczywiście na duży plus,
    -Widać, że Ci zależy.
    -Nie dodałeś komend pomocnika i tego jak można się z Tobą skontaktować.
    -Są powtórzenia.

Nie wypowiem się na tak lub nie, ponieważ nie znam Ciebie za bardzo, może dlatego, że jesteś krótko? Nie wiem.

Natomiast jestem na NEUTRAL. Musiałabym Cię bliżej poznać, aby zobaczyć, jaki jesteś.

Pozdrawiam, Crytal.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. Emster

Emster Użytkownik

Docenione treści:
    26
    Tutaj powinieneś napisać obowiązki napisane w informacjach oraz uprawnienia

Krótki staż

Podanie nieestetyczne

tutaj miałeś napisać formy kontaktu np Team Speak 3

Jestem na NIE

Pozdrawiam Emstuś <3

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  5. Kiddd132

Kiddd132 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam!
    - Nie widzę, byś pomagał osobom na czacie. ALE TO SIĘ MOŻE ZMIENIĆ!

- Podanie nie jest schludne, + Mały plusik za to, że się rozpisujesz.
    - Za krótki czas na forum.
    - Zbyt krótki czas gry na serwerze. (O czym wspominasz również w podaniu)

- Zapraszam do lektury na forum pt: "Uprawnienia i obowiązki pomocnika"
    https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/

- Pomocnik nie ma komendy "/ban"!

https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/
    Jeżeli upomnienia i tłumaczenia nie pomagają to "/kick". Po paru razach "/mute". Jeżeli osoba korzysta z błędów gry zgłaszasz Administracji i leci ban.
    - (Przydałoby się troszkę więcej czasu)

Jestem na NIE, spróbuj ponownie za miesiąc.

Pozdrawiam,
    Kiddd132

#5 Kiddd132, 1 Lipiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 2 Lipiec 2017
  6. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Podanie mało estetyczne, nie przyłożyłeś się. Zerowa aktywność na forum. Na survivalu nigdy Cię nie widziałem.
    Teraz reszta:

To survival, kradzieże czy oszustwa są tutaj niemalże codziennie.

Yyy, nie mam się do czego przyczepić o_O

Podsumowanie:
    - Podanie nieestetyczne
    - Zerowa aktywność na forum
    - Podanie bezbłędne (chyba xD)
    - Nie znasz serwera
    Na NIE.

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372