Dokładny nick w grze: Kleksio12 Czy posiadasz range Vip/SVip: Tak, posiadam Vip'a Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: w wakacje około 4 godziny dziennie, a w roku szkolnym około 3-4 godziny Ile masz lat: 16, za miesiąc 17 Jak długo grasz w minecraft: 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: Około 3,5 miesiąca Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick <powód> Dlaczego ty: Ponieważ jestem ogarnięta i chętnie pomogę graczom Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Kalina i mam 16 lat. Pasjonuję się rysowaniem i w wolnym czasie lubię coś pobazgrolić Interesuję się również informatyką. W wolnym czasie gram w minecrafta i inne gry komputerowe. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie zauważyłam. Czy czytałeś/aś regulamin: Oczywiście. Gdzie jest regulamin: link --> http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: - Ogarniać czat na serwerze. - Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdmnia lub Administratora. - Pomagać graczom (Odpowiadać na ich pytania) - Wypowiadać się na forum.
Nie mam żadnych uwag, wypowiada się na forum, gra na serwerze. Jestem na tak, ponieważ znam ją i nada się na tą posadę, bo jest ogarnięta i odpowiedzialna.
Na NIE. Nie ma czegoś takiego jak "Pasjonuję rysowaniem" Hahhahahahahhah grasz prawie 4 miesiące i nie zauważyłaś bugów? Masakra ;_;
N9q masakra to Ty. Rypła się, tak Ci to przeszkadza ? Każdy popełnia błędy, a ty lepszy nie jesteś. Ja gram prawie rok i nie zauważyłam żadnych bugów. [...]
Zobaczymy jak będzie popełniła błędy jako CM,. Administracja powinna świecić przykładem a nie "rypać się"
Nie przesadzasz ? Chyba będzie uważać jak coś napisze na czacie globalnym, a ja nie raz widziałam Twoje błędy, więc nie oceniaj jej, tylko spójrz najpierw na siebie.
Ty się nigdy nie poddasz. Sprawdzała to podanie PRZY MNIE, dwa razy, a to że nie dodała "się" to nie jest nawet błąd, proszę Cię
MrAstar, on tak piszę, bo nie może przyjąć faktu, że stracił rangę. We wszystkich zgłoszeniach na cm pisze "nie".