Witajcie! Mimo, że jestem nowa (chociaż większość Was z trybu survival mnie zna) ogłaszam EVENT. Po prostu - dużo osób spamuje mi na priv, czy nie mam takiej, czy innej rzeczy. Dlatego właśnie jest ten EVENT! Poleci sporo fajnych przedmiotów, które mogą się Wam przydać w rozgrywce. Chcę po prostu umilić Wam ten czas, w którym będziecie mieli tzw. "ulepszenia" do : -Walki na PvP, -Budowania, -Rąbania drewna, -Wystroju, -Budowy domku, -Mikstur I wiele innych! Ps.Jeśli jakieś osoby, chciałyby mi pomóc w Evencie poprzez danie jakiś itemów, bym je przy okazji rozdała to te osoby proszę o kontakt poprzez priv na forum lub w grze. Mogą być drobne itki, ale każdy dar się w końcu liczy . Takim osobom będę bardzo wdzięczna! ♥♥ Mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić,a zwłaszcza WY - będziecie szczęśliwi z dalszych rozgrywek . TERMIN: JUTRO (2017-07-03) O 18.00 pod latarnią na spawn. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będziecie!! ♥♥
ja dorzuce mieczyki i jedzonko jak cośznajde to powiem oczywiście za opłatą w formie AC bo taki diaxowy sporo mnie kosztował wasz kochający żółw positiver2207
Raper wymyślił pomysł na EVENT prosze cie ... eventy były i są raper ich na pewno nie wymyślił. PS. Spróbuje jakoś pomóc.