Imię: Michał Dokładny nick w grze: Kruku Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie jestem w stanie przeznaczyć 2 do 3 godzin mojego czasu. Najczęściej przebywam na trybie Survival. Data urodzenia: 28 listopada 1996 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2011 r. na wersji beta 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: połowa 2015 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na Survival dostałem kiedyś kilka kicków za łamanie zasad netykiety. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wprowadziłbym nową edycję i zredukowałbym ilość ułatwień znajdujących się na spawn. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: > Pomagać moderatorom > Zgłaszać wszelkie problemy/bugi do administracji > Pomagać graczom w ich problemach, odnalezieniu się na serwerze oraz wyjaśniać działanie komend > Udzielać się na forum oraz w grze, > Wykonywać dodatkowe polecenia od osób wyżej rangą Uprawnienia: > /kick > /mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Z tego samego powodu, dla którego składałem ostatnio podanie. Po prostu odczuwam satysfakcję z pomocy zarówno graczom jak i administracji w ogarnianiu tych, którzy nie potrafią się odpowiednio zachować. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przede wszystkim postaram się zrozumień/poznać sedno problemu i spróbuję znaleźć rozwiązanie akceptowalne przez obie strony konfliktu. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Zdaje się, że tak. Prozaicznym przykładem może być gra WoT gdzie współpraca jest kluczem do zwycięstwa i wspólna gra polega głównie na niej. Opisz swoją osobę: Na imię mam Michał i właśnie skończyłem liceum. Wybieram się na studia informatyczne i chcę w przyszłości założyć własną działalność. Moimi zainteresowaniami są komputery, filmy Sci-fi, ornitologia i (dogorywające już) pisarstwo. Chciałbym kiedyś wydać swoją własną książkę (a przynajmniej ją skończyć) oraz wziąć pod opiekę takiego oto szkraba: Spoiler: Szkrab Poza tym chciałbym w końcu zabrać się za regularne prowadzenie kanału YT. Określ swoją dyspozycyjność: Od poniedziałku do niedzieli w godz. 19-23. Kontakt przez GG. Umotywowanie podania: Składam podanie by powrócić do ekipy. Strasznie się stęskniłem za CA. Proszę o uchylenie podpunktu "a" regulaminu odnośnie osób powracających do ekipy.
Zamknięte na czas niejawnego głosowania na temat uchylenia podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. Regulaminu sieci Craftapple Network. Wynik głosowania zostanie podany w ciągu 24 godzin.