Chciałem powiedzieć ze na koncie Malfurion wpisuje hasło poprawne pisze mi ,,Nieprawidłowe hasło" i nie wpisałem /email add mój email co mam zrobić PLS pomóżcie
Upewnij się, że gdy wpisywałeś /reg (hasło) (powtórzhasło) napisałeś te hasło, które chodziło Ci po głowie, może poprostu dwa razy źle wpisałeś np. Jak wpisałeś minecraft to spróbuj inecraft, mnecraft itp.
Administracja nie odpowiada za stracone konta, możesz sobie założyć nowe. Wkońcu i tak nowa edycja. Ps. Nie nabijaj postów, możesz edytować swój post
"8. Craftapple Network nie odpowiada za włamania na konto, których przyczyną było zbyt słabe hasło,lub udostępnianie hasła przez Gracza/Klienta osobom trzecim." NIE MA innej opcji, jeśli nie dodałeś emailu jesteś, że tak brzydko powiem w dupie, musisz utworzyć nowe konto, na następny raz zapisz sobie hasło, oraz zabezpiecz się dodając EMAIL do konta.
Gallus, równie dobrze sam mogłeś edytować swój post. Zajmij się najpierw sobą, a później pouczaj innych. Dlaczego piszesz nowy komentarz zamiast edytować swój poprzedni?
Tylko, że miałem na myśli: o elo jak tam? narka. Może dlatego, ponieważ Cię ZACYTOWAŁEM, ZACYTOWAŁEM, przeczytasz, czy iść z Tobą do okulisty?