Imię: Piotrek Dokładny nick w grze: NEW_PIOTREK_JW Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Trudno powiedzieć ile gram ale średnio po 3 do 5 godzin dziennie na Creative. Data urodzenia:7.27.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grac w mc na konsoli z jakieś 4 lata temu , a na pc z rok i poł na wersi 1.8 ale grałem również na wcześniejszych wersjach. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: rok temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na serwerze dostałem nie dawno temu bana za podane hasła koledze do moich 4 muli kont lecz doczytałem potem regulamin i znam go bardzo dobrze. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer jest znakomity lecz zdarzają się ludzi którzy po prostu denerwują koggo się da tacy gracze są naprawdę ,,upierdliwi'' i potrafią komuś zepsuć grę takich będę mutowac. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki to wykonywanie próśb moderatorów i wyżej położonych ,a uprawnienie to mute i kick. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ jestem aktywnym graczem który widzi dużo konfliktów wśród graczy które trzeba rozwiązać. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw napisz im żeby dali sobie ignore jak to nie zadziała kick ogarnij się ochłoń a jak to nie zadała to mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi : Oczywiście tak posiadam taką umiejętność to jedna z moich zalet. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Więc łatwo potrafię zgładzić konflikt . Wole działać w grupie niż sam . Nigdy nie obrażam się na byle co. Nigdy nie rozpoczynam konfliktów a jak zacznę już kiedyś to próbuje go rozwiązać. Jestem optymistą z tego powodu głownię pisze to podanie i wieże ze zostanę przyjęty. Określ swoją dyspozycyjność:Gdy jestem na serwerze to zawsze pomogę komuś w potrzebie chyba ze będę na prawdę ale to na prawdę czymś zajętym wole pomóc niż to olać Umotywowanie podania: bardzo uwielbiam wasz serwer i chybabym pomóc w rozwijaniu jego i zlikwidować konflikty panujące na CA oraz dołaczyc do ekipy Kontakt ze mną na ts3 skypa nie posiadam.
Witaj! Zerowa aktywność na forum Podanie nieestetyczne Nie znasz się na forum Błędy ortograficzne Na NIE. Ps. Robiły się bo nie dawałeś SPACE między dwukropkiem, a literą P i wyszło
Piotrek Jesteś bardzo miłą i fajną osobą ale nie wiem czy byłbyś wstanie podjąć się tak ważnej funkcji Podanie trochę na przypale nieestetyczne Jeszcze do tego te błędy ortograficzne w podaniu i tutaj miałeś napisać możliwości kontaktu z tobą np Skype lub Ts3 Piotrek gdyby nie te fatalne podanie i to że nie pomagasz bardzo chętnie dałbym Tak ale niestety NIE Powodzenia za miesiąc Pozdrawiam Emstuś <3
Witaj Piotrze! Ocena: -Podanie nieestetyczne, -Błędy ortograficzne, -Brak aktywności na forum, +Jesteś miłą i fajną osobą. Bardzo mi przykro Piotrku, ale jestem na NIE!
Cześć, Jak już można na pierwszy rzut oka zauważyć, Podanie mocno się ze sobą zlewa, ale jeszcze coś tak pomaga te podkreślenie. Następnie można zauważyć, że są Ci obce klawisze jak "Caps Lock" i kropka ".". Bez nich całe Podanie wygląda jak wygląda. Całościowo Podanie napisałeś bardzo ubogo i miejscami z błędami. Konto na Forum dopiero założyłeś, więc zerowa aktywność. Co do pomagania nie mogę stwierdzić, ponieważ nie gram na trybie Creative. Oddalam się od głosu.
Witaj Piotrze Interpunkcja u Ciebie leży i kwiczy. Stosuj Shift lub Caps Lock na początku zdań, a na końcach stosuj kropki. Niby takie małe szczegóły, a jednak wiele zmieniają. Twoje podanie bez tych dwóch "szczegółów" podanie wygląda nieestetycznie. Czasami także wkradły się błędy ortograficzne. Ale w końcu jesteśmy tylko ludźmi. Na creative Cię nigdy nie spotkałam ale widzę z komentarzy, że jesteś miły. Wnioskuje z postów także, że nie pomagasz. Konto założyłeś w sobotę. Twoja aktywność jest prawie zerowa. Niestety Piotrku ale jestem na Nie Ale pamiętaj. Nadal możesz budować wspaniałe konstrukcje. "Zaprzyjaźniać się" z innymi. Zacznij pomagać. Podciągnij swoją aktywność na forum. Pozdrawiam, JulaJula
Niestety fakt, iż naruszasz Netykietę oraz to, że nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie. Kandydatura odrzucona. Każde Twoje kolejne Podanie będzie traktowane jako Spam i tak samo jak On karane.