MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB]ola5566

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Ola Rusin, 6 Lipiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ola Rusin

Ola Rusin Gość

1.Nick z gry: ola5566
    2.Data otrzymania bana: dzisiaj
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuacja jest następująca - dostałam bana za reklamę serwerów, bo ktoś kto był dodany do mojej działki prawdopodobnie w te dni kiedy nie byłam obecna na serwerze napisał tabliczkę z ip jakiś serwerów. Generalnie nie jestem pewna kto z dodanych osób mógł mnie dodać, ale jedna osoba (nick: _ZuzkaBBlue_) była 2 dni przed zdarzeniem na mnie zła, dlaczego to już są sprawy poza serwerowe. Więc mogła to zrobić ta osoba.
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ niektóre osoby mogą potwierdzić, że w te dni kiedy ja byłam moja działka była pusta. A ta osoba, którą podejrzewam dodałam, bo mnie błagała. Więc jest to bardzo możliwe, że to ona mogła tego dokonać. Ja nigdy bym tego nigdy nie zrobiła, bo czekałam na nową edycje i nie chciałabym dostać bana tak przed edycją przez moją głupotę, że dodałam tą oto osobę. Jeżeli to by było możliwe to bardzo proszę o UnBana.

Reklama
  2. Emster

Emster Użytkownik

Docenione treści:
    26
    Ola5566 tutaj mogę powiedzieć że ciebie na serwerze nie było
    w okolicach tych dwóch dni przynajmniej ja nie widzialem

więc tutaj pewnie ktoś cię wrobił

Jestem Przeciw UB

# Edit Dziękuje ci Hate_you
    nie zauważyłem tego w regulaminie

#2 Emster, 6 Lipiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 6 Lipiec 2017
  3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    "1.Tylko Gracz/Klient jest odpowiedzialny za to, komu udostępnia swoje działki,wyspy, przedmioty itd"

Jestem przeciw UB

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  4. Elodien

Elodien Użytkownik

Docenione treści:
    7
    Hej Ola... Ja tego nie zrobiłam. Nie jestem dodana do tw działki... Wiem że się gniewasz i nie wierzysz mi w wiesz co ale ja nawet nie jestem dodana. +nie jestem na cb zła, rozumiem Cię... Tez bym Ci nie uwierzyła o_O
    Jestem strasznie zawiedzona że kłamiesz iż jestem dodana... Nie prosiłam Cię o dodanie ani razu więc... Nie sądziłam że sklamiesz cO do dodania mnie. .. Jestem przeciw UB...

#4 Elodien, 7 Lipiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 7 Lipiec 2017
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Ban pozostaje.
    Jak widać na ZrzucieEkranu nikt* nie jest dodany do działki.
    A zatem Reklamę mogłaś postawić tylko i wyłącznie Ty.

Następnym razem jeśli spróbujesz okłamać Administrację dostaniesz, zgodnie z Regulaminem, powiększoną karę.

* - jestem dodany Ja, by nie było gadania, że ta komenda nie pokazuje osób dodanych do działki.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę