1.Nick z gry: ola5566 2.Data otrzymania bana: dzisiaj 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuacja jest następująca - dostałam bana za reklamę serwerów, bo ktoś kto był dodany do mojej działki prawdopodobnie w te dni kiedy nie byłam obecna na serwerze napisał tabliczkę z ip jakiś serwerów. Generalnie nie jestem pewna kto z dodanych osób mógł mnie dodać, ale jedna osoba (nick: _ZuzkaBBlue_) była 2 dni przed zdarzeniem na mnie zła, dlaczego to już są sprawy poza serwerowe. Więc mogła to zrobić ta osoba. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ niektóre osoby mogą potwierdzić, że w te dni kiedy ja byłam moja działka była pusta. A ta osoba, którą podejrzewam dodałam, bo mnie błagała. Więc jest to bardzo możliwe, że to ona mogła tego dokonać. Ja nigdy bym tego nigdy nie zrobiła, bo czekałam na nową edycje i nie chciałabym dostać bana tak przed edycją przez moją głupotę, że dodałam tą oto osobę. Jeżeli to by było możliwe to bardzo proszę o UnBana.
Ola5566 tutaj mogę powiedzieć że ciebie na serwerze nie było w okolicach tych dwóch dni przynajmniej ja nie widzialem więc tutaj pewnie ktoś cię wrobił Jestem Przeciw UB # Edit Dziękuje ci Hate_you nie zauważyłem tego w regulaminie
"1.Tylko Gracz/Klient jest odpowiedzialny za to, komu udostępnia swoje działki,wyspy, przedmioty itd" Jestem przeciw UB
Hej Ola... Ja tego nie zrobiłam. Nie jestem dodana do tw działki... Wiem że się gniewasz i nie wierzysz mi w wiesz co ale ja nawet nie jestem dodana. +nie jestem na cb zła, rozumiem Cię... Tez bym Ci nie uwierzyła Jestem strasznie zawiedzona że kłamiesz iż jestem dodana... Nie prosiłam Cię o dodanie ani razu więc... Nie sądziłam że sklamiesz cO do dodania mnie. .. Jestem przeciw UB...
Ban pozostaje. Jak widać na ZrzucieEkranu nikt* nie jest dodany do działki. A zatem Reklamę mogłaś postawić tylko i wyłącznie Ty. Następnym razem jeśli spróbujesz okłamać Administrację dostaniesz, zgodnie z Regulaminem, powiększoną karę. * - jestem dodany Ja, by nie było gadania, że ta komenda nie pokazuje osób dodanych do działki.