dokładny nick w grze:games3d czy mam range vip albo super vip:nie ile moge siedzieć na serverze:1-3h ile mam lat:17 jak długo gram w minecrafta: 4 lata kto jest administratorem:XinfiniterX czy miałem bana:nie czy miałem bana na innym serverze:nie czy znam komendy chatmorderatora:/kick <nick> <powód> opisz siebie w kilku zdaniach : mam na imie maks mam urodziny dzisiaj i teraz mam 17 lat. interesuje się informatyką mam 6 z informatyki umiem dodawać mody do minecrafta i nie chce mieć bana ja jestem grzecznym chłopcem pomoge wam czy znam lagi i błędy: nie znam czy czytałem regulamin:już czytałem gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 czy czytałem dział expa:nie wiem gdzie jest jakie obiowiąski ma chatmorderator: Ogarniać czat na serwerze, Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdmnistratora lub Administratora, Pomagać graczom. Wypowiadać się na forum. ja napisałem z głową
Usuń to podanie bo więcej podań nie będziesz mógł pisać, a tak wo gole, jestem na NIE, czemu, bo masz mało lat a minimum to 16 i podanie nie jest według wzoru
Masakra. Na 100% nie masz 17 lat, w jednym podaniu piszesz, że masz 9, a teraz niby 17? Nie czytałeś nawet działu ekipa. Podanie źle skopiowane, a w dodatku błędy ortograficzne. Nie pisz więcej podań, bo nie masz po co. Moje zdanie jest jasne, nie