1.Nick z gry: NEW_PIOTREK_JW 2.Data otrzymania bana: 09.07.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Było tak napisałem skargę na forum na gościa który reklamował inny serwer skarga był napisana nie poprawnie i nie zamazałem na screenie ip co było potraktowane jakom reklama. dostałem umocnienie lecz zostałem zbanowany kiedyś za podanie hasła do 4 mk i moderator ladavi to zobaczył i dostałem bana 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ zareklamowałem nie umyślnie wiem za to tez ban ale czasowy ! A ja dostałem perm rozumiem bylem już kiedyś karany, ale chciałem dobrze tak ? nie chciałem zareklamować a zgłosić reklamę. Bardzo proszę o un bana . Proszę o skrócenie bana z perm na np 10 dni. Dziękuje za uwagę
1. Brak wzoru. 2. Jesteś osobą wielokrotnie banowaną (jeżeli nie rozumiesz jakiegoś słowa to sprawdź w słowniku, bo po naszej rozmowie powinieneś wiedzieć, że szans na ub nie masz) dla takich osób nie ma czegoś takiego jak taryfa ulgowa bądź też zabawy w ostrzeżenia. Kara po recydywie nie może być krótsza niż poprzednia kara zatem perm -> perm, a nie 10 dni. Screena z reklamą wrzuciłeś bez wzoru i umyślnie, wiedziałeś w jakim stanie jest ten screen i CHCIAŁEŚ GO WRZUCIĆ W TAKIEJ FORMIE! Brak znajomości regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Pamiętaj, kolejne bany mogą Tobie uniemożliwić wejście na serwer nawet na nowych multikontach. Prośba odrzucona.