Cześć! Ostatnio do głowy wpadł mi pomysł , który mógłby być zrealizowany kto by nie chciał zagrać w bedwars lub spróbować ? Ja bym chętnie zagrała Zawsze marzyłam aby na Craftapple były bedwars Czekam na odpowiedź ~ Natallla ♥
Ja bym ich nie dodawała. Niezbyt dużo osób w to gra (patrząc na inne serwery), więc po co? To tylko moja opinia. Pzdr
Osobiście nie lubię bed warsów, i tak jest już dużo trybów, a już na Sky Wars jest mało graczy. Odwołuję się do tego wątku: https://craftapple.pl/forum/threads/eggwars-i-bedwars.10664/#post-69793
Trzebalo by, zeby admini jak by juz robili bed wars, cos orginalnego wymyslili do tego trybu bo ludzie z innych serwerow niechcieli tu grac bo by powiedzieli ze tekie same bed wars jak na wiekszosci serwerow ( sory ze bez polskich znakow ale pisalem to na telefonie ) Jak narazie jestem na nie.
Będzie tak jak Sky Wars wszyscy chcieli chcieli a nikt tam nie gra Jak już to tryb : Gildie albo Vanilla jest lepszy Jestem Przeciw propozycji
Z racji tego, iż na innych trybach na CA prócz Creative oraz Survival nie używa prawie nikt - jestem na NIE.