Nick z gry : Emster Data otrzymania bana: 09.07.2017 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: nieumyślna reklama Dlaczego miałbyś dostać UB ?: nie zamazałem reklamy w skardze ale nie zrobiłem tego specjalnie . Taka sytuacja się nie powtórzy jeśli dostane ub . a naprawdę chciałbym jeszcze pograć na CraftApple ;/ oczywiście pograć przed 7 dniami Ps . wiem że ban czasowy ale nie chce czekać by zagrać ;/
Znając zapisy Regulaminu powinieneś wiedzieć, że w skardze należy ukrywać część ip reklamowanych serwerów. Ty tego nie zrobiłeś. Twierdzisz, że nie było to specjalnie. Tygodnia nie możesz poczekać, tygodnia nie wytrzymasz bez serwera? Nie sądzę, dasz radę, przy okazji możesz poćwiczyć WERYFIKACJĘ publikowanych przez Ciebie treści, co jest właściwie podstawą wątków takich jak skarga. Jeśli wstawisz podrabianą skargę, Administracja i Ekipa po WERYFIKACJI może wymierzyć Ci karę za szerzenie nieprawdziwych informacji. Jeśli nie zamażesz adresu reklamowanego serwera w skardze i nie ZWERYFIKUJESZ tego, co wstawiasz, Administracja i Ekipa może wymierzyć Ci karę za niestosowanie się do punktu mówiącego o skargach. WERYFIKACJA to ważna część życia, pamiętaj. A tydzień to krótko. Jestem przeciwko zniesieniu bana.
Inevera ponieważ nie umyślnie zapomniałem w screen'ie zamazać a chcę pograć przed siedmioma dniami ponieważ w środę wyjeżdżam i trochę mnie nie będzie dlatego chciałem troche jeszcze pograć
Emster, wytrzymasz. Tydzień (i może kilka dni) to nie tak długo. Sama miałam takiego bana i trochę się oderwałam od tej "wirtualnej rzeczywistości". Taka przerwa dobrze Ci zrobi Przeciw UB.
Snow w środę mam odpoczynek na 12 dni później wracam na 2 dni i znowu jadę a chciałem jeszcze pograć ;/
ja zrobiłem to samo a ze dostałem kiedyś perm to teraz tez dostałem perm i według mnie jeżeli ty dostaniesz ub to ja tez powinienem dostać jestem za UB
To jest Kucyk Wybaczyk, gdy On się pojawia to znikają wszelkie kary. Ale pamiętaj, Kucyk Wybaczyk odwiedza daną osobę tylko raz. Prośba zaakceptowana. Ban usunięty.