Witam, mam pewną propozycję. Mianowicie chodzi o to żeby do MiniGier dodać kalambury. Myślę, że byłby to dobry pomysł. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że na innych serwerach gra mało osób na kalamburach albo po prostu ten tryb najzwyczajniej w świecie usunięto, jednakże myślę że dodanie tej MiniGierki byłoby dobrym pomysłem, i kalambury zaczęłyby się powoli odradzać. Powiedzcie co wy o tym myślicie.
Hmm, jak tak kiedyś miałam u siebie na działce (na creative) kalambury... To za nimi tęsknię Świetna zabawa jest przy tych kalamburach... Jestem za <3
ciekawe sugestia...nigdy nie grałem w minecraft na kalamburach.Pierwsze słyszę taki tryb i pomysł. ale że jeszcze nie grałem ,to chciałbym spróbować. tak jak koleżanka powyżej ZGADZAM SIĘ!!
jak wspominałem jak dla mnie tryby rozrywkowe typu : SkyWars , BedWars , Kalambury itd.. Ludzie będzie jak ze Skywars ? każdy chciał chciał i teraz co nikt tam nawet nie gra Jestem Przeciw
Jestem na NIE Ponieważ jak inni już wspomnieli z kalamburami będzie jak ze sky-wars Admini sie napracują ,a nikt tam nie będzie grać . Ja lubie popykać sobie w sky-wars ale jak nie ma ludzi nie ma gry.
Wy naprawdę myślicie, że jak raz coś się stało przy jednej rzeczy, to przy podobnych takich rzeczach zawsze i zawsze będzie to samo? Może to nadchodzą NE i gracze powrócą na SkyWars po starcie NE? Kalambury były dobrą zabawą na creative wraz ze Snow zorganizowaliśmy taką zabawę ludzie chętnie w niej uczesticzyli. Jestem za!
Z pewnością nie będzie takiego mini serwera dla Kalambur. Ale możliwe, że będzie to jakiś cykliczny event organizowany przez Administrację. Dzięki za pomysł.