Imię: Michał Dokładny nick w grze: apple653, ale mówią na mnie Ejpyl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem nowy, ale już ten serwer mi się spodobał. Zazwyczaj na 1 serwerze gram ok 4/5h, uwielbiam Creative. Data urodzenia: rocznik 2003, sierpień. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. 2013, 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 10-07-2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nope Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym jakoś rozruszać ten serwer pod względem integracji. Mam na myśli eventy, konkursy, wieczory eventów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Przede wszystkim pomoc moderatorom tak, jeżeli chodzi o komendy to wyrzucanie gracza bądź wyciszenie. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Doświadczenie mam, ok. 6 miesięczne na innym serverze jako MOD serwera Creative. Dlaczego? Jak wcześniej mówiłem chciałbym nieść pomoc graczom oraz zintegrować serwer. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Aby załagodzić konflikt najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa, rozmowa i jeszcze raz ROZMOWA. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne. Opisz swoją osobę: Jestem Michał. Osoba inteligentna, ambitna, z planami na przyszłość. Uwielbiam lekkoatletykę, informatykę, sporty zimowe. Jestem prostym chłopakiem z miasta, który chciałby zmienić coś na lepsze. Moim hobby jest gotowanie. Kolekcjonuje autografy, piszę książkę, jak i prowadzę bloga. Jestem osobą oczytaną, lubiąca dobry film jak i książkę. Swoją przyszłość widzę w dziennikarstwie bądź informatyce. Określ swoją dyspozycyjność: W wakacje duża, w okresie szkolnym trochę mniejsza. Posiadam: FB, Skype, TS, Ig, Snap, Tt. Umotywowanie podania: Chęć zmiany serwera na dużo lepsze. Integracja graczy jak i zdobycie zaufania graczy. Wiem, może to że gram dopiero 1 dzień jest dużym powodem na NIE, ale myślę, że administracja nie powinna bać się podejmowania wyzwania, przecież zawsze mogą ta rangę odebrać, tak? Pozdrawiam Ejpyl
jak mamy ocenić czy grasz na craftapple skoro dołączyłeś dzisiaj ? może się okazać że grasz 30 min albo 1 h za krótki staż niestety obowiązków jest więcej , przede wszystkim pomoc moderatorom ? a graczom nie ? a jeśli jest przypadek wyzwisk ? wtedy trzeba użyć komend a ty co będziesz próbował z nimi rozmawiać ? i do tego słaba aktywność na forum i z tym wyzwaniem administracja raz się takie czegoś podjęła i nie wyszło to na dobre chyba z PaulikPL Jestem na NIE z twoją rozmową na wszystko i krótkim stażem nie nadajesz się na pomocnika Pozdrawiam Emsti
Niestety, ale tego typu odpowiedzi sugerują, że mam do czynienia z osobą niepoważną. Zapoznaj się z naszą społecznością, wpadnij pogadać na naszego TeamSpeaka i zacznij się udzielać. Udowodnij nam, że naprawdę lubisz pomagać. Znajdź czas na zapoznanie się z uprawnieniami i obowiązkami pomocnika, wzorem oraz z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.