Imię: Krzysztof Dokładny nick w grze: Kuzugak PL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1-2 h na creative i na surivalu Data urodzenia: 17.03.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014 - 1.2.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 10.06.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy (jestem grzecznyn graczem XD) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Mam wiele pomysłów, które nie muszą być dobre... np. można by budować poza obramówką naszej działki na naszej działce, gdyż jest to pomocne, gdy budujemy wioskę. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Uprawnienia: /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick <czas> - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Myślę, że dałbym radę na tym stanowisku pomagając serwerowi i graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Ogarnę sytuację, po czym spróbuje jakoś to rozwiązać naprzykład mutem jeżeli osoba obraża inną osobę. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście Opisz swoją osobę: Jestem 12,5 letnim chłopakiem. Gram od dawna w MC i trochę się na tej grze znam Jestem energiczny i towarszyski co pomożę mi pracę w grupie. Gracze się na mnie nie zawiodą i pomogę każdemu (prawie), Jestem też niestety troche kłamliwi Potrafie działać w grupie niestety byłem tylo 2 razy w grupie adminisitracji, lecz te serwery się rozpadły Sam miałem serwer lecz nie potrafiłem pluginów i przez to rozwaliłem sobie pluginy XD Będę szedł do 7 klasy... Określ swoją dyspozycyjność: Są wakacje więc mam bardzo dużo czasu dokładnie tego nie mogę napisać ,gdyż czasem wychodzę i nie ma mnie dzień. Umotywowanie podania: Jestem energicznym i zdolnym do wszystkiego człowiekiem, dzięki moim cechą pomogę serwerowi Nigdy nie banuje bez powodu i potrafię rozwiązać różne spory. Nie jestem bogiem ortografi, miałem 4 z Polskiego a 6 z Anglika (nie chwalę się) na serwerze spędziłbym dużo mojego czasu. Mam nadzieję, że dostanę się do waszej ekipy Pozdrawiam Kuzagak PL
Witaj Krzysztofie. Muszę przyznać, że nigdy nie widziałam Cię na survivalu. Z owej przyczyny przyjrzę się trochę estetyce Twojego podania. -Zły prefiks. -Niezbyt dojrzałe "XD", a podanie powinno ukazywać Twą najbardziej profesjonalną stronę. -Podanie w miarę estetyczne, gdyby nie te wszystkie przerywniki, np.XD i emotikony różnego rodzaju oraz błędy w pisowni, np. "pomożę". Co do podpunktów z Twoimi odpowiedziami wypowiem się subiektywnie. Jak dla mnie - za krótki czas grania w grze. Niski staż na serwerze. To nie jest odpowiedź na owe pytanie. Jak ją "ogarniesz"? Minusem i to dużym jest to, że jesteś kłamliwy i, że nie potrafiłbyś każdemu pomóc. Krótko mówiąc - jestem na NIE. Pozdrawiam, Crytal.
Witaj! Podanie nie jest bardzo estetyczne, zerowa aktywność na forum, w grze też Cię nie widziałem, są błędy. Teraz reszta: To nie jest dokładny nick w grze. Te emotikony nie są bardzo estetyczne. No, byłbyś mistrzem jakbyś w jeden miesiąc bana dostał. Chodzi o survival czy creative? A jeśli kłótnia nie będzie naruszać regulaminu? o drugie pierwsze 2 razy /kick, a potem /mute. Nie zapoznałeś się z serwerem. Zdecydowane NIE.
Podanie takie 2/10 . Foruuum kolego ! Pomocnik powinien pomagać niestety ty nie pomagasz ,nie widziałem cie na serwie ani razu . Jestem na NIE