Imię: Rhaego =================================================== Dokładny nick w grze: Targaryen =================================================== Ile czasu dziennie przebywasz w grze: od 7/9 h (noł lajf xd) jak jest szkoła to tak 5 godzin =================================================== Data urodzenia: 22.06.02r =================================================== Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: Nie pamiętam, ale wiem, że była to wersja 1.5.2 =================================================== Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: 08/4/2015(na innym koncie) =================================================== Czy kiedy kolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub na forum: Nie =================================================== Co chciałabyś/chciałbyś zmienić na CraftApple: Chciałabym dodać systematyczne eventy np co 2 tygodnie =================================================== Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick <czas> - np. 24h, 10min =================================================== Obowiązki pomocnika : - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) =================================================== Dlaczego chciałabyś chciałbyś być pomocnikiem: Chciałabym być pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać innym, często patrzę na czat i pomagam jeśli ktoś czegoś nie wie =================================================== W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spytam na msg obu graczy czemu się kłócą, przeanalizuje obie odpowiedzi następnie wybiorę tą bardziej wiarygodną, każę im się pogodzić . Jeśli nie będą chcieli i dalej będą się kłócić na czacie dostaną muta na 10 min później na 20, a na koniec kicka. Jeśli nic z tych rzeczy nie poskutkuje poproszę wyższą rangę o pomoc. ================================================== Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak,myślę ,że mam umiejętność współpracy z ludźmi ponieważ,jestem bardzo kontaktową osobą i zawsze się jakoś dogadam. =================================================== Opisz swoją osobę: Jestem odważną, pomocną i dowcipną osobą. Moje ulubione zajęcie to granie w gry komputerowe ,granie w piłkę nożną ,pływanie i jeżdżenie na rowerze BMX.Poza tym jestem uczniem w gimnazjum dobrze się uczę ale bez przesady(Teraz idę do 3 klasy gimnazjum). Pewnie ,myślicie że mam dziwne imię mój barat ma na imię Damodar ,mamy takie imienia ,ponieważ Moja mama pochodzi z Afryki. Teraz waz zdziwię nie czuję poparzeni ani ognia,prawdopodobnie choruję na jakąś chorobę. =================================================== Określ swoją dyspozycyjność: Posiadam Ts'a, skypa ,discorda i Fb. =================================================== Umotywowanie podania:Jestem gotów poświęcić wiele godzin na pomaganie innym i zdaję sobie sprawę ,że bycie pomocnikiem to odpowiedzialne zadanie. ===================================================
Witaj! - Nie widziałem jak pomagasz - Podanie estetyczne, oryginalne - Dobry wiek - Obowiązki pomocnika zrobione metodą kopiuj wklej - Prawie zerowa aktywność na forum - Staż na serwerze - Błędy Teraz reszta: Jakim? 3 plusy na 7 możliwych czyli mniej niż 50% = NIE
To co powinien robić pomocnik to pomagać ,niestety ty nie pomagasz . Podanie ładnie napisane ,są małe błędy ale można przymknąć oko . Mała aktywność na forum . Masz dobry wiek. Popomagaj ,zwiększ aktywność na forum ,a może ci sie uda . Na czas dotychczasowy jestem na Nie --:-------:------:------:------:------:------:------:------:----:
Nie chce cię martwić, ale z tego co pamiętam to ZiomekRPK grał tu jeszcze na 4 edycji, czyli jeszcze rok 2014. Widzę, że jesteś niedoinformowany kolego. Po za tym, przecież konto ZiomekRPK z tego co mi się wydaje i jak mnie pamięć nie myli, nie jest zbanowane, więc no wybacz kolego, ale obczaj inne konto, bo akurat w to ci nie uwierzę.
Niestety fakt, iż chciałeś wprowadzić nas w błąd podając się za kogoś innego każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Dla takich osób jak Ty nie ma w niej miejsca. Kandydatura odrzucona.