Ostatnie 3 słowa R_A_P_E_R'a, ale czy na pewno? Wiele osób nie rozumie i chce się dowiedzieć o co chodzi z końcowym wynikiem pod Moim Podaniem. "Przecież Ty byłeś znakomitym kandydatem", "Przecież miałeś prawie 100% szanse", [...], ble ble itd. Więc co się stało? Przyszedł w końcu ten dzień sądu w którym dowiem się finałowej odpowiedzi. Zadano mi jedno pytanie, w którym był załączony jakiś link. Link przedstawiał ss wszystkich kont, które były logowane na moim ip. Mocno się zdziwiłem, gdyż było ich ponad 20. Osobiście wiedziałem tylko o 3, ponieważ założyłem je tylko dla dodatkowych cuboidów. A co z resztą? To jest pytanie na które oczywiście zaraz znałem odpowiedź - Mój brat. Były początkowe chwile, gdyż korzystaliśmy dość długi okres z jednego komputera. Więc po zapytaniu się go o te pozostałe 17 mulciaków przyznał się bez oporu. Oczywiście już ponad 1 rok gramy na osobnych komputerach, przez co jedyne co jest stale logowane to moje główne konto. No dobra, ale przecież można posiadać multikonta. I wtedy się dowiedziałem, że niektóre multikonta, które były logowane na moim ip miały (okropną przeszłość?), po prostu status "Toksyczny Gracz". Mocne zdziwienie o tym co usłyszałem. Przecież nigdy nie widziałem/słyszałem o tym kontach. Ale przecież wspominałem, że to nie są moje multi. Mówiłem, iż można się zapytać mojego brata, który się przyzna, ponieważ został przeze mnie poinformowany o całej sprawie i był gotów przyznać się do starych czasów. Wspomniałem, iż przecież można sprawdzić ostatnie logowania tych mulciaków na moim ip, ponieważ wiedziałem, że nawet jeśli były logowane to już bardzo dawno za czasów, kiedy dzieliłem mój komputer z bratem. I byłem mocno przekonany, bo przecież nie korzystam z tych multi (jak nawet nie wiedziałem, że takie były logowane na moim ip) i wiedziałem ze im wykaże bardzo dawne logowania się tych multi. Po przeanalizowaniu mimo, iż chciałem by dla potwierdzenia tego wszystkiego zapytali się mojego brata stwierdzili, iż "[...]obecność tych MK sprawia, że nie mogą mnie obdażyć (obdarzyć)* zaufaniem. Werdykt zapadł. Po ok. 30 min. wbił mój brat z wolą przyznania się do tych mulciaków. Ale co było w tym najlepsze? KONTAKT. Chciałem zadać moje ostatnie pytanie Three, ale oczywiście zignorował mnie i jeszcze udawał siedząc na vanishu, ze jest nieobecny a parę sekund wcześniej kogoś zkicknął. Napisałem oczywiście też na pw na Forum, ale też milczenie. Rozumiem, jakby przynajmniej dał mi obojętnie jaką odpowiedź, że koniec tematu itd... Ale nie, lepiej olać Gracza i udawać, że się go nie widzi. Brat także chciał znaleźć jakiś kontakt i owszem udało mu się, ale nawet go nie słuchali. TO POWIEDZIE MI JAK MIAŁEM WYJAŚNIĆ POWIĄZANIA Z TYMI MK SKORO BRAT PRZYZNAJĄC SIĘ I TAK NIC NIE ZDZIAŁAŁ? Dobra było minęło, ale co mnie w jakimś stopniu zdenerwowało? Zignorowane ze strony administracji. Ale także między innymi to, że dostałem w komentarzu pod moim pierwszym Podaniem taką motywację ze strony Three, że przez ten miesiąc "Klocki były moim życiem" (xd). Spędzałem ogromne godziny w grze, patrząc się tylko w ten czat wypatrując Graczy, którzy czegoś nie wiedzą. <No, ale raper przecież pomaganie sprawia Ci satysfakcję> Tak, to prawda, ale po takich staraniach jakie wkładałem, miałem zamiar już coś osiągnąć na tym serwerze. Ale nie, 2 lata w tym kilka miesięcy poświęcone dla Graczy poszły się ***. Oczywiście drodzy Gracze, nie żałuję ze poświęciłem na was tyle czasu i było mi bardzo miło, iż mogłem komuś z Was w czymś pomóc. Za pewnie ktoś by powiedział <Raper, czyżby ból dupki?> ale i na to mam odpowiedź - A ty jakbyś się poczuł, gdybyś się mocno starał przez całą karierę by coś osiągnąć i na koniec Ci mówią, że nie masz szans. Przez te mulciaki za pewnie już nigdy nie będę mógł otrzymać rangi Pomocnika, więc po co się starać jak nie ma już celów. Z dodatkowych informacji mogę powiedzieć ze jedyną osobą, która próbowała "sama od siebie" coś zdziałać w moim imieniu jest nowez. Już same starania z jej strony, by załatwić coś w mojej spawie sprawiły, iż mam mocny szacunek i podziw do jej osoby. Pamiętajcie, na nią zawsze można liczyć. Ale to tylko gra i nie zamierzam robić tak jak inne osoby, które dostały bany/nie przyjeli ich na pomocnika i zaczęły pokazywać swoją ciemną stronę poprzez wyzwiska, cheaty lub reklamy. Jestem spokojną osobą tak jak pisałem w Podaniu a chce jedynie żebyście wiedzieli jakie mnie rozczarowanie spotkało z waszej strony. Będę wchodził co jakiś czas, ale tylko po to by się spotkać i porozmawiać ze znajomymi mordkami. W końcu spędziliśmy razem pełno dobrych chwil. Życzę Wam miłej gry. Pozdrawiam RR Link do Podania: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-r_a_p_e_r.11027/ Coś fajnego :
Zawsze jest jakaś wymówka ze strony administracji Dzieci dostawały pomocników, a po kilku dniach degred Raper nie ma 10 latek tylko ma 18 na karku. Wątpię, że dostałby degreda. Three, to ,,Szkoda" było tylko, że go chcieliście, ale nie chcieliście? Czy napisałeś to, aby nie wątpił w siebie? Nie pozdrawiam G2
Poleciał hejt na Three'ego bo rapera nie chciał przyjąć? Jeszcze się dziwicie? Nikt, ale to nikt nie udowodni, że te multikonta to nie są jego. Cała historyjka z braciszkiem może być równie dobrze wyssana z palca. Three jak widac nie jest tak głupi, żeby uwierzyć w takiego typu tłumaczenie. Zwalajcie wine na Three'go i piszcie, jaka to administracja jest zła i niedobra. Three, dobra robota PS. Ktoś kiedyś mądrze napisał na tym forum : "Wiek nie świadczy o dojrzałości kandydata, jest to tylko czas, przez który miał poukładać sobie pewnie rzeczy w głowie" Argument, że RAPER ma 18 lat więc koniecznie trzeba go przyjąć, bo nie dostanie degrada, jest śmieszny sam w sobie xD
Większość graczy craftapple dobrze wie że Raper ma brata, nie raz mi o tym mówił. Gdy chciałem z nim pogadać powiedział że ma brata w moim wieku, a mianowicie chodzi o Iron_Man/_lagozaur_. Phantom, tak to jest jak nie gra się wystarczająco długo, i wtedy nie zna się serwera, Three dobrze wie ile raper ma lat. Administracja nie jest zła ani niedobra, ale czasami nie ma wystarczająco czasu, są sprawy ważne (takie jak gracze) i ważniejsze (takie jak sprawy serwerowe) @R_A_P_E_R , bardzo szanuję że się starałeś, ale są momenty w których nie da się nic zrobić i tyle.
Ogólnie zastanawiałem się, czy powinienem odpowiadać w tym wątku skoro twierdzisz, że Cie ignoruję to może nie powinienem wychodzić z roli jaką mi przypisałeś. Ale w gronie Administracji uznaliśmy, że lepiej będzie jednoznacznie wyjaśnić sprawę. Postaram się odnosić po kolei do poszczególnych fragmentów Twoje wypowiedzi, tak bym nie musiał tutaj ich cytować. #Brat Nigdy nie były, nie są i nigdy nie będą wytłumaczenia typu "To nie ja to mój/moja brat/kuzyn/tata/mama/ciocia/siostra/brat cioteczny/szwagier/ćwikła/jątrew/kum/konkubent" traktowane jako poważne. Przecież tak może powiedzieć każdy. Wpada ktoś Ci na działkę, niszczy ją, okrada i zostawia wulgarną tabliczkę. Po czym mówi, że to nie On/Ona tylko to mój kuzyn. Czy to brzmi wiarygodnie? Jeśli chcesz to użyj lupki i poszukaj na forum takich przypadków. Dodatkowo jest to jedno z kryteriów awansu na ViceAdmina, na którego test też gdzieś krąży po forum. Podsumowując jest to jedno z najsłabszych wytłumaczeń. Bo nawet jeśli na chwilę przyjmiemy, że to faktycznie dwie różne osoby to i tak stanowi to potencjalny dostęp do Ekipy dla tego "nieogarniętego brata". #Multikonta To nie są zwykłe multikonta. Ba to nie są nawet multikonta takich osobistości jak Grucha, Troll czy Albert. O wiele bardziej toksyczne, a to chyba ciężko sobie wyobrazić. Nikt w jakikolwiek sposób połączony z tymi multikontami nie zostanie do Ekipy przyjęty "od tak, bo brat". Uwierz mi, że gdybym tutaj je podał to byś nie miał już po co wchodzić na CraftApple, bo stałbyś się pariasem Społeczności CraftApple. #NielogowanieSięNaMK Ciężko się na nie logować gdy są zbanowane. Czego to ma niby dowieść? Kolejny nie przemawiający na Twoją korzyść argument. #Vanish #Ignorowanie #PW Po pierwsze gdy ktoś z Administracji ma włączoną niewidzialność to znaczy, że jest niedostępny dla reszty Graczy. Zazwyczaj wtedy coś sprawdza, testuje, albo śledzi jakiś oszustów. Ciężko by wtedy odpowiadał komuś na czacie. Nie mam racji? W tym konkretnym jednak przypadku moja niewidzialność wynikała z tego, iż grałem wtedy na multikoncie, "występującym" w Lajwie o Wojownikach. ThreeEyedMaster, jest wtedy odpalony w osobnym zminimalizowanym okienku, które używam gdy ktoś np. zareklamuje na czacie, poprzeklina tudzież złamie Regulamin w jakiś inny sposób. Powtórzę "zminimalizowanym oknie". To, że wtedy jestem dostępny na TS czy biegam na MK nie oznacza, że w jakikolwiek sposób widzę coś z ThreeEyedMaster. Poza tym z _lagozaur_ rozmawiał wtedy _Zielony_, od zawsze mamy zasadę, że jedna osoba z Administracji rozmawia w konkretnej chwili z konkretnym Graczem. A zatem nie został on zignorowany, a otrzymał odpowiedź w sprawie w jakiej się zwrócił. Co do PW od Ciebie, to w pierwszym zadałeś pytanie, na które otrzymałeś już odpowiedź ode mnie podczas naszej rozmowy na SkyWars. Nie widzę sensu powtarzania, skoro sam ją wspominasz. Drugie PW dostałem od Ciebie już po tym jak napisałeś ten wątek. #nowez Chyba musisz tutaj z nią porozmawiać, bo do chwili obecnej nie mogę zrozumieć co Ona chciała przekazać w tej rozmowie. #PrzerwaOdCA Dokładnie tak zawsze zachowuje się ten ToksycznyGracz, gdy zdemaskowane zostanie jego kolejne MK. Kolejny nie przemawiający na Twoją korzyść argument. #TeamSpeak Nie mogłeś się na nim pojawić "ze względów technicznych". No cóż. Z naszej perspektywy to wygląda na brak chęci poddania się kolejnej próbie weryfikacji. Doskonale znamy zarówno głos jak i sposób wysławiania się wyżej wspomnianego "toksycznego Gracza". Mógłbyś tutaj udowodnić, że nim nie jesteś. Kolejny nie przemawiający na Twoją korzyść argument. A zatem jak widać, nie jest/było to tak, że decyzja została podjęte "na chybcika" bez przeanalizowania sytuacji, a co najważniejsze bez dania możliwości obronienia się R_A_P_E_R'owi. Każda osoba, która zarzuca Administracji, że ta nie stara się o dobro serwera powinna liczyć się z tym, iż w oczach innych staje się delikatnie mówiąc niepoważna. Zastanówcie się nad sensem takiego stwierdzenia. Jak dla mnie sprawa jest zakończona, a to jest mój ostatni post z nią związany. W razie czego zapraszam na TS, jak już rozwiążesz "problemy techniczne". Miłego dnia Wszystkim, Administrator ThreeEyedMaster.
Widzisz, Creeper, bez urazy, ale dołączyłeś na forum w tym roku, a piszesz do mnie, że nie gram wystarczająco długo. Byłem w ekipie dłuzej, niż ty grasz na tym serwerze, więc wiem, jakie bajki opowiadali ludzie żeby tylko dostać ub lub nie dostać bana Teraz na serwerze grać sie odechciewa, tylko wieczorami i w nocy, gdzie nie ma spamu na czacie i nikt sie nie dowala o "dupa" na czacie xD Czy jakkolwiek udowodnił Ci, że ma brata? Jeśli nie, skończmy dyskusję.
@ThreeEyedMaster, W końcu odpowiedziałeś na to co chciałem od Ciebie usłyszeć od kilku dni. Cały czas chciałem się dowiedzieć o co "caman" bo nie rozumiałem całego zamieszania w całej sprawie finałowego wyniku odnośnie Mojego Podania. Ale pozwól, iż wyjaśnię kilka niedomówień, bo chcę oczyścić swoje imię. Tak, tu Ci przyznam rację bo to jest bardzo słabe wytłumaczenie. Ale da się udowodnić zawsze poprzez jakiś sposób, iż ktoś posiada kogoś z rodziny. Akurat nie jestem, aż tak głupi, by podawać passy bratu. Ale rozumiem, może coś robić na innych kontach na tym ip. Tak jak sądziłem. Nie wiem o które Ci chodzi konkretnie multi, ale wiem ze na pewno m.in. na literę "D". Po tym co piszesz to domyślam się, iż uważasz ze R_A_P_E_R to kolejny mulciak tej owej osoby. Ale akurat prawda jest o wiele inna, niż myślisz i mogę Ci wszystko udowodnić bardzo mocnymi dowodami potwierdzającymi, że nie jestem mulciakiem tylko w ogóle inną osobą. Skąd mam wiedzieć jaką historię mają te mulciaki jak prawie wszystkie ujrzałem pierwszy raz na Twoim/Zielonego ss mulciaków. Akurat w tym czasie próbowałem się przez jakiś czas skontaktować z Tobą poprzez Czat Globalny. Tu się z Tobą nie zgodzę. A jaki jest ten mój "prawdziwy" powód, czemu tak postanowiłem? Wszystko wyjaśniłem w całym moim poście, pozwól, ze go Ci tu przytoczę: " [...], że dostałem w komentarzu pod moim pierwszym Podaniem taką motywację ze strony Three, że przez ten miesiąc "Klocki były moim życiem" (xd). Spędzałem ogromne godziny w grze, patrząc się tylko w ten czat wypatrując Graczy, którzy czegoś nie wiedzą. <No, ale raper przecież pomaganie sprawia Ci satysfakcję> Tak, to prawda, ale po takich staraniach jakie wkładałem, miałem zamiar już coś osiągnąć na tym serwerze. Ale nie, 2 lata w tym kilka miesięcy poświęcone dla Graczy poszły w ***[...]". Czyli w skrócie: Zostałem bardzo rozczarowany przez finałowy wynik, ponieważ od samych początków, aż do dziś byłem wzorowym Graczem. Następnie kilka miesięcy poświęciłem specjalnie dla Graczy, więc liczyłem ze za to wszystko zostanę (tak można powiedzieć: wynagrodzony). Z nim mam faktycznie problem. Jeśli chodzi o weryfikację głosową to mogłem się jej poddać na m.in. Skype. Ale nikt mnie nie poinformował, ze chcecie sprawdzić mnie poprzez weryfikację głosową. Więc po tym wszystkim co przeczytałem, mam rozumieć o ile się nie mylę, że uważasz, iż jestem tym dawnym Graczem, który teraz gra na mulciaku pod nickiem R_A_P_E_R. Tak jak pisałem. Mogę Ci w każdej chwili udowodnić, że jestem całkiem inną osobą, niż sobie myślisz. Pozdrawiam RR
@Phantom_Screw Aż muszę Ci osobiście wyjaśnić pewną rzecz, bo zaraz nam się tu przewrócisz przez tą gorączkę lub przez inną chorobę. Można to w wielu sposobach udowodnić. 1. Jeśli Iron_Man (_lagozaur_) to nie mój brat lecz moje multi to powiedz mi jakbym np> podczas takich klep, klepał się na dwóch kontach jednoczenie? -- Dobra to taki słaby dowód, bo zaraz powiesz, ze to może być mój kolega. 2. Facebook, dużo osób posiada facebooka mojego oraz mojego brata. Więc uważasz, że wymyśliłem też sobie go na Facebooku i udaje 2 inne osoby na nim? Każdy kogo dobrze znam może udowodnić, iż mam brata i ze własnie gra razem ze mna na tym serwerze. Nie chcę ich mieszać, ale skoro tu już o tym mowa to mogą Ci udowodnić istnienie mojego brata takie osoby jak: Swiezacek, nowez, JohnRambo, Rapstak i wiele innych... 3. Skype - dużo razy jak i ja tak i Mój brat, korzystamy z tego programu by sobie porozmawiać podczas gry na Craftapple. Więc dane osoby również mogą udowodnić istnienie mojego brata, który tu także gra... Mam nadzieję, że zrozumiałeś/uwierzyłeś i przestaniesz wypisywać, że sobie zmyślam Brata #edit Moje głupie tłumaczenie (xd). Gdybyś uważnie przeczytał to byś wiedział, ze chciał się przyznać.
Tak, przewrócę się. Wyśmiewam tylko Twoje głupie tłumaczenie, że multikonta to wina Twego brata, a nie Twoja. Udowodnić istnienie brata możesz, jak najbardziej, ale nie jesteś w stanie udowodnić, że mulciaki to sprawka Twojego brata. To, że napisze, że to on stworzył multikonta i robił to, co robił, nie jest żadnym dowodem Three wyjaśnił sytuację, więc się juz nie udzielam