Imię: Adam Nick: Addam Spędzam w grze 1-3 godz. dziennie, najczęściej korzystam z serwerów Creative na CraftApple. D. urodzenia 20/11/2000 D. rozpoczęcia z Mc: Ok. 2-3 lat temu (2014/2015) Wersji nie znam bo XBox D. rozpoczęcia z CraftApple: Ok. Października 2016 Czasem, jak każdy miałem kicka , ale większych kar (mute/ban) nigdy nie miałem Na CraftApple Chciałbym zmienić to, aby była większa liczba trybów gry (Party, RealLife, itp.) Uprawnienia pomocnika: Wykopywanie z serwera, wyciszanie (w przypadku SPAM-u lub złamania netykiety) Obowiązki: Łagodzenie kłótni, wymierzanie sprawiedliwości (kick/mute) w przypadku Spam-u i łamania netykiety, pomaganie graczom z komendami. Chciałbym zostać pomocnikiem, aby móc rozstrzygać spory, oraz żeby sytuacja na czacie wyglądała spokojniej. Pozostałe konflikty załagodzę prośbami o spokój, oraz ew. kick'ami lub mute'ami Posiadam zdolność współpracy z ludźmi. Jestem na ogół spokojny i cierpliwy, jednak jeśli ktoś nie reaguję na ostrzeżenia, potrafię wyciągnąć konsekwencje. Nie spamuje, nie przeklinam prawie wogóle. Potrafię dostrzec SPAM i wulgaryzmy. W normalnym życiu jestem miły, ciepły i dość sympatyczny. Nie toleruję jednak kłótni innych osób i staram się załagadzać wszelkie spory. Potrafię pomóc w nawet najbardziej wymagających zaangażowania sytuajach. Jestem do dyspozycji graczy przez prawie cały czas mojej obecności na serwerze. W skrócie, gdybym był pomocnikiem zmieniałbym, a przynajmniej bym się starał zmienić serwer i sytuację Spamowania i wulgaryzmów na czacię na lepsze.
Zły prefiks, brak wzoru. Na NIE #Ps. Polecam tę lekturę : https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/
Adamie zacznijmy od tego że masz nie estetycznie napisane podanie wszystko się zlewa i przez to źle się to czyta, oprócz tego masz bardzo mały staż na tym serwerze. Nie widziałem cię też na forum. Myślę że to wszystko. jestem na NIE