MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

(Podanie-pomocnik-Addam)

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Addam, 11 Lipiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Addam

Addam Gość

Imię: Adam
    Nick: Addam
    Spędzam w grze 1-3 godz. dziennie, najczęściej korzystam z serwerów Creative na CraftApple.
    D. urodzenia 20/11/2000
    D. rozpoczęcia z Mc: Ok. 2-3 lat temu (2014/2015) Wersji nie znam bo XBox ;)
    D. rozpoczęcia z CraftApple: Ok. Października 2016
    Czasem, jak każdy miałem kicka ;), ale większych kar (mute/ban) nigdy nie miałem
    Na CraftApple Chciałbym zmienić to, aby była większa liczba trybów gry (Party, RealLife, itp.)
    Uprawnienia pomocnika:
    Wykopywanie z serwera, wyciszanie (w przypadku SPAM-u lub złamania netykiety)
    Obowiązki:
    Łagodzenie kłótni, wymierzanie sprawiedliwości (kick/mute) w przypadku Spam-u i łamania netykiety, pomaganie graczom z komendami.
    Chciałbym zostać pomocnikiem, aby móc rozstrzygać spory, oraz żeby sytuacja na czacie wyglądała spokojniej.
    Pozostałe konflikty załagodzę prośbami o spokój, oraz ew. kick'ami lub mute'ami
    Posiadam zdolność współpracy z ludźmi.
    Jestem na ogół spokojny i cierpliwy, jednak jeśli ktoś nie reaguję na ostrzeżenia, potrafię wyciągnąć konsekwencje. Nie spamuje, nie przeklinam prawie wogóle. Potrafię dostrzec SPAM i wulgaryzmy. W normalnym życiu jestem miły, ciepły i dość sympatyczny. Nie toleruję jednak kłótni innych osób i staram się załagadzać wszelkie spory. Potrafię pomóc w nawet najbardziej wymagających zaangażowania sytuajach.
    Jestem do dyspozycji graczy przez prawie cały czas mojej obecności na serwerze.
    W skrócie, gdybym był pomocnikiem zmieniałbym, a przynajmniej bym się starał zmienić serwer i sytuację Spamowania i wulgaryzmów na czacię na lepsze.

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    #2 Crytal, 11 Lipiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 11 Lipiec 2017
  3. dudek02

dudek02 Użytkownik

Docenione treści:
    31
    Adamie zacznijmy od tego że masz nie estetycznie napisane podanie wszystko się zlewa i przez to źle się to czyta, oprócz tego masz bardzo mały staż na tym serwerze. Nie widziałem cię też na forum. Myślę że to wszystko.
    jestem na NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę