Imię: Mam na imię Michał. Dokładny nick w grze: Hejt_Ju2 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Standardowo są to cztery godziny, lecz bywam i więcej, w zależności od tego ile mam czasu. Data urodzenia: 29 Wrzesień 1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Hmm, ciężko jest mi określić w przybliżeniu dużym był to 2011r. pod koniec listopada. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie licząc tego okresu co wchodziłem raz na tydzień, to początek 2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Owszem byłem, jest mi bardzo wstyd z tego powodu. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Między innymi, niektóre, fragmenty regulaminu bardziej sprecyzować (Uaktualnić regulamin), utworzyć listę zbanowanych na Ts3 (TeamSpeak3), zmodyfikować szablon na forum. Myślę, że to tyle jak przyjdzie mi coś więcej do głowy to dam znać w odpowiednim dziale . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: Uczestniczyć w życiu serwera, w wszelkich dyskusjach/głosowaniach etc. Informować Vice/Administracje o wszelkich zagrożeniach, oraz rzeczach istotnych, które mogły by wpłynąć na niekorzyść dla serwera. Być dyspozycyjnym dla rang, którym podlega (głównie administracji), wykonywać starannie powierzone mu zadania. Komendy /kick nick powód np. /kick Hejt_Ju2 Netykieta /mute nick czas np. /mute Hejt_Ju2 24h Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Nie jest to łatwe pytanie, lecz spróbuje na nie odpowiedzieć, przede wszystkim szczerze. Naraziłem się już kiedyś społeczności CA, wiem, że wiąże się to z tym, że straciłem zaufanie, lecz chciałbym odpracować wyrządzone szkody. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spokojna rozmowa, wytłumaczenie co Gracz zrobił nie tak, (jest to w formie ostrzeżenia). Jednak jeśli nie poskutkuję, zostanie nałożona kara wg. taryfikatora kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wydaje mi się, że tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Michał pochodzę z okolic Katowic, jednak w wieku 15 lat się przeprowadziłem do Krakowa. Pasjonuję się jazdą na nartach, oraz motocyklami. W wolnym czasie lubię przebywać w gronie rodzinnym, jednak gdy nie ma takiej możliwości jakiś spacer z psem, bieg po lesie, oraz zawsze znajdzie się parę minut na Minecraft`a. W ostatnim czasie zająłem się nauką programowania w językach min. java, C++. Ajj zapomniał bym mam jeszcze na swojej głowie to o to cudo: Zdjęcie z grafiki google jako, iż nie chciał współpracować :/. Określ swoją dyspozycyjność: Są to przeważnie 11.00-15.00/ 21.00-1.00 Umotywowanie podania: Tak jak to już pisałem, chciałbym naprawić wyrządzone przeze mnie krzywdy, nadeszły nie dawno wakacje, to będę miał jeszcze więcej czasu na to, proszę o szanse. Pozdrawiam: Hejt_Ju2
Niestety fakt, iż posiadasz bana permanentnego na swoim głównym koncie przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona.