Proponuję zrobić rangi na całym serwerze takie jak na przykład YouTuber lub Budowniczy. Ponieważ grałem na innych serwerach do puki nie poznałem tego na jednym z nich miałem budowniczego Ranga YouTuber mogłaby być po osiągnięciu 250 subskrybcji i nagraniu reklamy serwera. Ranga Budowniczy mogłaby być do osiągnięcia przy pokazaniu swoich budowli oraz posiadać opcje worldedit. O Budowniczego sam bym się starał. Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji. Z góry dzięki za przeczytanie moich propozycji.
Ranga YouTuber jest już na serwerze chyba od 500 subów. Według mnie ranga Budowniczy jest nie potrzebna. Po myśl gracz z ranga budowniczy dzięki komendą wordedit robi sobie wielki blok diaksów lub złota. Gdyby zablokowali nie które komendy to i tak by generowało to wielkie lagi. Jestem na NIE
Dodałbym budowniczego. Ale faktycznie był by on całkiem nieprzydatny lecz może jakby było trochę zmian na CraftApple był by sens. Może być np. Budowniczego można dostać jak będzie się miało ładną działkę z minimalnie 5000 klocków ŚREDNIOWIECZE BYWA ZAPOMNIANE ALE ZAWSZE MOŻNA WALCZYĆ O KREW I CHWAŁĘ