Pewnie wielu z was zacznie od: Czemu nie złożyłeś tego posta w dziale skarg i problemów? No cóż, mój problem jest tak głupi, że nie ma sensu wstawiać tego w Dział Problemów. Sprawa wygląda tak, że już drugi raz, składam zgłoszenie na działki, które już od dawna nie były używane. No ale niestety, nie mogę ich zająć, bo inni gracze którzy NIGDY więcej nie wejdą na serwer zrobili to wcześniej. Przez co trzeba czekać około pół roku, aż będę mógł znów zgłosić działkę. Jak już mówiłem problem jest tak głupi, że nie warto go wysyłać do osobnego działu. A akurat w Hydeparku posty nie są liczone. Pozdrawiam
Na supporcie to zgłaszasz? Jeśli tak to odpowiedź przychodzi na maila którego podałeś podczas składania zgłoszenia.
Skoro jest problem z tym, że ktoś zdąży zająć działkę, którą ty chcesz, możesz po prostu ogarnąć jakieś multikonto bez działki i kampić, aż zgłoszona działka będzie wolna w godzinach pracy supportu lub zastosować moją metodę zgłaszania, niemniej nieszczególnie ją polecam, czasem wymaga cierpliwości i dużo biegania.