Imię: Hubert Dokładny nick w grze: Hobittt Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach grasz najchętniej: 10 godzin . Gram zazwyczaj na survivalu. Data urodzenia: 25.08.2004r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2015 lipiec, 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: lipiec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nie byłem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym wprowadzić parkour na survivalu w sensie jak przejdziesz cały dostaniesz 50A. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik : wyrzucenie z serwera, wyciszenie Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Lubię pomagać administracji. Pilnować porządku na czacie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powiedziałbym bym nie kłóćcie się i zapytaj o co chodzi i jak temu zaradzić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem chłopcem wrażliwym na przezywanie. Jestem wysoki i mam blond kolor włosu. Bardzo lubię grać w piłkę nożną i oglądać mecze rep.polski. Lubię też się uczyć, bo wiem, że nauka to klucz do potęgi. Bardzo lubię orać pole na wsi i robić z babcią kopytka. Określ swoją dyspozycyjność: Facebook,Skype. Umotywowanie podania: Będąc pomocnikiem chciałbym by na serwerze był spokój na czacie oraz żeby każdy był z serwera zadowolony. Chcę by serwer był najlepszy na świecie. Wszystkie nieładne zachowania np: cheaty gracza zamierzam zgłaszać administracji.
Ładne przejrzyste podanie Jestem na tak A tak na serio to podanie krótkie pisane na szybko, niektóre pytania są nie rozumiane na jedno nie odpowiedziałeś Wielkie NIE
Cóż, chciałbym się tutaj odnieść do większości punktów, tak też zrobię. w 'Na jakich serwerach chodzisz najczęściej,' chodziło o Creative, SkyBlock, Survival, czy też Skywars. Było to napisane w nawiasach, aż tak trudno przeczytać? Czyli zacząłeś grać na Craftapple 2015 roku w lipcu na wersji 1.1? Fajnie, też bym chciał. Z tego co zrozumiałem, i z tego co wywnioskowałem, nie czytałeś wcale regulaminu, jak i wzoru dla pomocnika. Brawo. Tyle razy mówili, by pomagać, nie trzeba być pomocnikiem. Boję się ciebie... Jak załagodzisz, a nie jak będziesz karał graczy. 'Tutaj min. 5 Rozbudowanych zdań.' taa... do tego raczej już nie muszę się odnosić. Określ swoją dyspozycyjność. A nie napisz na jakich multimediach można cię spotkać. Mogłeś przynajmniej dać link do strony twego konta. Cóż. Każdy by tak chciał. No, może nie każdy... AHHH Dotarłem do końca. Okej, mogę wreszcie podsumować. Napisałeś, iż jesteś pracowity, nie wierzę w to, dlaczego? No cóż, spójrz na swoje podanie! Piszesz, że urodziłeś się 2004 roku, to masz teraz coś około 13 lat. W to też nie wierzę. Dodatkowo, podanie jest małoczytelne, w niektórych punktach nie mogłem zrozumieć paru rzeczy. No ale cóż. Uważam, że nie starałeś się z tym podaniem. Powodzenia za Miesiąc. Na NIE
Chodziło o survival, skyblock, creative ... Nie kojarzę nicku, ale może nie zauważyłam Twojej "pomocy" Tyle czasu tu grasz i naprawdę nic a nic byś nie zmienił? hmmm to wygląda troszeczkę inaczej Nie przekonałeś mnie, pomagać można bez rangi. A jak nie naruszą w żaden sposób regulaminu? To jest 5 rozbudowanych zdań?? Jeszcze raz przytoczę definicję: Jakieś umotywowanie to jest, ale czy ono mnie przekonało że to właśnie Ty powinieneś dostać pomocnika a nie kto inny? Nie. Pamiętaj że ranga Pomocnik to nie tylko przywileje i +10 do rozpoznawalności a przede wszystkim OBOWIĄZKI.
Witaj! Podanie nie estetyczne, bardzo krótkie. Są błędy, zerowa aktywność na forum, a w grze cię nie widziałem. Reszta: To bez sensu Te pierwsze to w sumie ja też xdd Na NIE.
Witaj Hubercie. Zapomniałeś o znakach interpunkcyjnych, podanie krótko napisane, nie przyłożyłeś się. Niektóre odpowiedzi do podpunktów ze wzoru nie mają sensu. Ostatnio zaczęłam grać na CraftApple i nie zauważyłam ani razu Twojego nicku. Jesteś dość młodym Graczem i nie sądzę, abyś nadawał się do tej roli. Po Twojej aktywności w grze i na forum muszę stwierdzić, iż jestem na NIE. Pozdrawiam, Crytal.
Nie wydaje mi się ;/ jesteś magikiem że niewidzialny ? to bezsens typie ;/ niektórzy umieją parkoura znakomicie i co będą mieli darmowe AppleCoins ? a obowiązki ? porządku na czacie można utrzymać bez rangi poprzez rozmowę i porady , pomagać administracji można np pisząc skarge bez rangi nie wydaje mi się żeby to podziałało w większości sytuacji to miało być 5 rozbudowanych to bardziej marzenie niż chęć ( bo o tym każdy marzy ) dodam iż nie pomagasz i oraz za krótki staż na forum Jestem na NIE Powodzenia za miesiąc