Witam, zauważyłem że na serwerze zainstalowany jest jakiegoś rodzaju plugin czyszczący moby agresywne. Niestety jego funkcjonalność odbiega od standardowych mechanik minecrafta - usuwa on również moby nazwane znacznikiem. W związku z tym chciałbym zapytać czy istnieje możliwość ustawienia wyjątku dla ww. mobów. Pozdrawiam - RaddiPL
Jestem za z zachowaniem jakiegoś limitu na chunk. Ażeby ktoś się znacznikami i potworami nie zaczął bawić w produkcję lagów
Chciałbym ,żeby ta zmiana została wprowadzona do gry ponieważ znikanie mobów bardzo irytuje.Jestem na Tak
Popieram propozycję, ponieważ obecna sytuacja jest beznadziejna zwłaszcza, że na działce na potęgę spawnują się moby pasywne i ciężko zachować kontrolę nad ilością bytów. Przy okazji administracja mogłaby rozważyć zamianę pluginu usuwającego moby, na taki, który blokuje ich spawn. Wtyczki takie istnieją i działają również na spawnery.
No oczywiście że popieram, czekasz sobie w expiarce na moby, gdy jest dużo chcesz je zabić, a te wyparują jak woda i nie ma expa. Lepszy by był plugin który blokuje spawn mobów, a nie je usuwa. Popieram.
jestem za ,ponieważ denerwuje mnie znikanie mobów w expiarce do reszty się nie upominam wasz kochający żółw positiver2207
Przyda się. Tak jak powiedział kolega wyżej: na expiarkach moby też znikają, co jest bardzo wkurzające i niekorzystne... Jestem za.
Czy mógłbym prosić o wypowiedź kogoś z administracji? Nie wierzę że przez te kilka tygodni od założenia tematu nie było na to czasu.
Ciesz się, że Twój temat nie został usunięty, tak jak to stało się w przypadku wątku Jac0lda, gdy zaczął dyskusję na temat naszego ukochanego pluginu
Nie ma takiej możliwości. Zdawało mi się, że ten wątek jest już dawno zamknięty. Poza tym, nie planujemy żadnych rekonfiguracji przed startem Nowej Edycji.