MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie [julek222]

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Julek222, 18 Lipiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Julek222

Julek222 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię: Julek
    Dokładny nick w grze: julek222
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-3 godz na serwerze *****
    Data urodzenia:
    10.09.2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 10.09.2013 na konsoli xbox
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: koniec marca - początek kwietnia tego roku
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłem raz karany za netykiete na serwerze gry
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na Craftapple chciałbym zmienić dodać nowe piosenki na serwerowym radiu
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:-/kick nick (powód) : wyrzuca gracza z serwera
    -mute nick czas (30min, 8h, 5dni) komenda ucisza gracza na wybrany czas
    obowiązki pomocnika to:
    -dbać i pilnować serwer karać graczy którzy nie stosują się do zasad.
    -zbierać dowody do banowania graczy
    -uczestniczyć w życiu serwera
    -zgłaszać wszelkie problemy do ViceAdministratora lub Administratora.
    -być dyspozycyjnym [Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora]
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomocnikiem chciałbym być dlatego żeby pomagać graczom w potrzebie itp.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty mogę złagodzić mediacją, a jeśli mediacje nie poskutkują i znowu się zacznie prowokatorom będzie ban.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście posiadam umiejętność współpracy z ludźmi
    Opisz swoją osobę: tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    -Jestem miłą, pomocną osobą
    -Jestem przyjacielski
    tyle o sobie mam do powiedzenia
    Określ swoją dyspozycyjność: W wakacje prawie codziennnie, w roku szkolnym też prawie codziennie zaczynam gre od 17:00
    Umotywowanie podania:
    Będąc pomocnikiem mogłbym pomóc graczom w czyś być przyjacielski i posłuszny administratorom

#1 Julek222, 18 Lipiec 2017
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 18 Lipiec 2017
    Reklama
  2. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Podanie nie estetyczne, niepełne i napisane bardzo kiepsko, do tego nie podałeś serwera na którym najczęściej grasz.
    Jeszcze wracając do podania chyba napisałeś o 1 za dużo.

3. Julek222

Julek222 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Napisałem na jakim serwerze tylko nie wiem co o 1 za dużo proszę napisać skoryguje błędy!

4. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Napisałeś ip innego serwera. Jest to traktowane jako reklamowanie innego serwera niż Craftapple, a co za tym idzie łamanie regulaminu.
    A pomocnik powinien znać regulamin.

Wracając do podania jest nieestetyczne, pisane na szybko.

Jestem na NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę