Imię: Julek Dokładny nick w grze: julek222 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-3 godz na serwerze ***** Data urodzenia: 10.09.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 10.09.2013 na konsoli xbox Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: koniec marca - początek kwietnia tego roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłem raz karany za netykiete na serwerze gry Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na Craftapple chciałbym zmienić dodać nowe piosenki na serwerowym radiu Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:-/kick nick (powód) : wyrzuca gracza z serwera -mute nick czas (30min, 8h, 5dni) komenda ucisza gracza na wybrany czas obowiązki pomocnika to: -dbać i pilnować serwer karać graczy którzy nie stosują się do zasad. -zbierać dowody do banowania graczy -uczestniczyć w życiu serwera -zgłaszać wszelkie problemy do ViceAdministratora lub Administratora. -być dyspozycyjnym [Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora] Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomocnikiem chciałbym być dlatego żeby pomagać graczom w potrzebie itp. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty mogę złagodzić mediacją, a jeśli mediacje nie poskutkują i znowu się zacznie prowokatorom będzie ban. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście posiadam umiejętność współpracy z ludźmi Opisz swoją osobę: tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. -Jestem miłą, pomocną osobą -Jestem przyjacielski tyle o sobie mam do powiedzenia Określ swoją dyspozycyjność: W wakacje prawie codziennnie, w roku szkolnym też prawie codziennie zaczynam gre od 17:00 Skype: Komisarz Rex(julek.frackowiak) Umotywowanie podania: Będąc pomocnikiem mogłbym pomóc graczom w czyś być przyjacielski i posłuszny administratorom
Podanie nie estetyczne, niepełne i napisane bardzo kiepsko, do tego nie podałeś serwera na którym najczęściej grasz. Jeszcze wracając do podania chyba napisałeś o 1 za dużo.
Napisałeś ip innego serwera. Jest to traktowane jako reklamowanie innego serwera niż Craftapple, a co za tym idzie łamanie regulaminu. A pomocnik powinien znać regulamin. Wracając do podania jest nieestetyczne, pisane na szybko. Jestem na NIE