Witajcie moi drodzy! W tym oto moim pierwszym poście [Przypuszczalnie drugim ale już nie bądźmy tacy drobiazgowi] chciała bym się podzielić swoimi doświadczeniami muzycznymi! ---------------- Zabawa jest prostotą samą w sobie. Polega ona na publikowaniu piosenek, jak i wokalistów czy ulubionych zespołów [również rodzajów muzyki, tzn. metal, heavy metal, rock, pop etc.] ---------------- Śmiało! Nie bójcie się eksperymentować z mieszankami, byle by nie była by to tandeta. Moja propozycja - Linkin Park - Until It's Gone Linkin Park - What I've Done Ulubiony zespół/zespoły: Disturbed, Linkin Park, Green Day, Imagine Dragons & Nirvana [<3] Ulubieni Wykonawcy: Zedd, Rag'n'Bone Man, Shawn Mendes, Sia, Adele A ty? Jakiej Muzyki słuchasz?
Z reguły spamię tym na Discordzie, ale skoro już istnieje tutaj taki wątek, to się podzielę _____ Ano tak, jeszcze spis zespołów/wykonawców. Rzucam Avantasia, Edguy, Amaranthe, Manowar, Megurine Luka. <w tym miejscu zwykle wstawiam emotikonkę przedstawiającą łapkę z kciukiem uniesionym w górę, jednak tutaj mi jej brakuje>
Słucham różnych piosenek ,nie wiem dlaczego wybrałem wam do pokazania właśnie tą . Mało osób lubi takie piosenki jak ja ,myśle że wam sie spodoba ,nie będe pisać jej nazwy ani wykonawcy sami zobaczycie . Dodałem również tłumaczenie na język polski Nawet jeśli sie wam nie podoba ,proponuje zostać do refrenu <:
Jeżeli chodzi o mnie, ciężko mi wymienić ulubione gatunki ponieważ jestem otwarty na większość. Ostatnio naszła mnie ochota na słuchanie starszych piosenek 2000-2010, słucham zarówno naszych jak i zagranicznych wykonawców Są piosenki, których słucham gdy jeżdżę samochodem, po prostu gdy miałem te kilka, maksymalnie 11 lat i o ile pamiętam mieliśmy jeszcze poloneza atu w gazie, to słuchałem w radiu właśnie takich hitów i tak mi zostało. Jadę w trasę, wrzucam płytkę bądź podłączam telefon i słucham, kilometry znacznie przyjemniej się pokonuje. Nie przepadam za zagranicznym rapem, nie będę wklejał tu wszystkich piosenek, które mi się podobają bo się nie zmieszczą Na koniec jedną Polską pioseneczkę, która kilka lat temu dała mi coś do zrozumienia Pozdrawiam serdecznie i czekam na wpisy kolejnych osób
Mnie można nazywać 'Ruskim DJ'. Słucham głównie piosenek Drumstep, Future house, Complexero, Dupstep, Hardstyle itp. Przykładowo zarzucę dwoma ulubionymi kawałkami Pozdrawiam i mam nadzieję że nie musicie wymieniać uszu przepraszam ;_;
Ja słucham głównie pop´u. Np.: A tak częściej, to słucham (prawie zawsze i bez przerwy ^^) Alana Walkera <3 Jednocześnie jest moim idolem. Lubię również utwory, które dają mi do przemyślenia lub dotyczą mojej pasji. Np.:
Ja tam lubię pop, dupstep, trapy i inne takie, czasem lubię sobie różnych remix'ów posłuchać . Pop: Jon Bellion - All time low (Video) Ed Sheeran - Galway Girl [Official Video] Imagine Dragons - Believer https://www.youtube.com/watch?v=7wtfhZwyrcc Remixy: https://www.youtube.com/watch?v=E601XxEUUT8 W sumie jestem też fanką Alana Walkera (którego dwie piosenki grałam na koncertach z moim zespołem) I nwm czy będą te linki czy już filmy