Dokładny Nick w grze: Verquix Czy posiadasz range Vip/SVip : niestety ale nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: przez wakacje moge wejść na 2/3 godziny Ile masz lat: 10 Jak długo grasz w minecraft: trochę czasu gram może z 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: 1 rok Kto jest adminem: jest wielu adminów są podzieleni na stopnie. Ale najwyższym jest XInfiniterX oraz Wioletta Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: niestety Czy znasz komendy Czat-moderatora (wymień je):CzatMod posiada jedną komendę /kick (gracz) (powód) Dlaczego tyonieważ poświęcam troszeczkę czasu na ten serwer próbuje być miłym dla wszystkich pomagam im daje itemki i wzajemnie się wspieramy nie jestem żadnym typkiem który chce się wybić na Serwerze mam nadzieje że będę dobrym kandydatem Opisz siebie w kilku zdaniach:Nie jestem hamski i nie lubie jak ktoś przeklina. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:tak Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: Forum/ Regulaminy Czy czytałeś/aś dział ekipa:tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: sama nazwa mówi chatmodernator ma obowiązek pilnowania by nie było spamu na czacie oraz przekleństw albo rożnych głupich odzywek ma wspomagać moderatorów oraz wysze rangi
Z tego wynika że jesteś za młody ale poczekaj kilka lat ja mam 12 też złożyłem ale nielicze na bycie ChatModeratorem.