Imię:Aleksy Dokładny nick w grze:Magic302 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam dziennie 4,5,6 godzin zależy ,Gram najczęściej na trybie survival i creative . Data urodzenia:11sierpnia 2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: około 20sierpnia 2013 roku na wersji 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na serwerze Craftapple :20.07.2017r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:NIE Co chciałabyś zmienić na craftapple? :Nic oprócz lagów na skyblock Jakie Uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik?: Uprawnienia to:. /ban nick powód /kick nick powód /mute nick powód /invsee nick /time set 1,0 /god /v /say wiadomość /tp nick /tpall Obowiązki: 1.Sprawdzenie każdego danego gracza którego zgłoszono na serwerze craftapple na każdym trybie. 2.Ingerowanie w każdą kłótnie serwerową lub wyzywanie się. 3.Pomaganie graczowi czyli np.: Podanie strony www jak by nie wiedział lub pomóc mu jak by mu ktoś groził. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem?: Chciałbym upilnować porzątku na serwerze oraz wspierać słabszych oraz im pomagać, chciałbym jeszcze dodać że będę bronił serwera przed cheaterami i wyzwiskam oraz pomagał administratorom jak tylko umiem. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: będę starał się uspokoić graczy oraz powiedzieć że kłutnia nie ma sensu oraz spytać się oco poszło załagodził bym sytuacje poprzez to że każdy z nich jest praktycznie taki sam ale zmienny charakter wienc nie należy się kłócić o byle co. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludzmi? :TAK Opisz swoją osobę :tutaj minimum 5 rozbudowanych zdań: Jestem osobą odpowiedzialną oraz ogarniętą przy każdej pracy. Umiem się uspokoić przy każdej danej mi sytuacji. Dodałbym jeszcze że jestem osobą żetelną oraz pragnącą czegoś nowego jak naprzykład poznawanie nowych budowli lub komend których jeszcze nie poznałem. Wiem kiedy śmiać się z żartu a kiedy nie oraz powstrzymywać się od zbędnych komentarzy ;/. Jestem dobry lubie pomagać każdemu danemu graczowi ponieważ wiem że on kiedyś pomoże mi tak samo jak w prawdziwym życiu. Wspieram każdego kumpla lub przyjaciela jestem osobą grupową oraz teamową . Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gotowy w całej ciągłości do pracy oraz jestem całkowicie przystosowany do określonej decyzji admina lub wlasciciela o decyzji którą podjoł niesprawiedliwie wobec innych [trzeba być jojalnym właścicielowi ]. Umotywowanie podania: Mam wiele pozytywnych pomysłów oraz licze że podanie się spodobało ;D
Czytał pan może obowiązki i uprawnienia pomocnika? Te kolorki trochę obrzydzają te podanie, dowiedziałam cię jeszcze na serwerze Survival. SŁABA aktywnošč na forum, co tu więcej mówić jestem na nie
-Mała aktywność na forum -Usuń te kolorki bo są brzydkie -Nie widziałem cię na survivalu czy creative -Pomocnik nie banuje pomocnik ma /kick nick powód , /mute nick czas jestem na nie -patrzy 2k17
Drogi Aleksy ! Myślałeś ,że te kolorki dadzą coś lepszego podaniu ,zrobiłeś z podania farby przedszkolaka i z tych farb w dodatku okropny rysunek psa Podanie brzydkie ,małe moge stwierdzić ,że było pisane na kolanie . To co powinien robić pomocnik to pomagać ,niestety ty nie pomagasz. Aktywność 0 na forum . 4,5,6 godzin powiadasz ? Napewno tyle nie grasz ! Więcej nie będe pisać ,,Mój worek ma przez ciebie dziure" Miłego dnia ! Worek
Nie masz szans dołączyć do ekipy jeśli zacząłeś grać dopiero wczoraj. Zwiększ aktywność na forum i w grze pomagaj ludziom, zapoznaj się z regulaminem i pokaż, że zależy tobie na tym, że chcesz zostać pomocnikiem. Co do podania to komendy/obowiązki pomocnika są wymienione nieprawidłowo do wielu z nich nie ma dostępu, a samo podanie jest kiepskie i niepełne. Przeczytaj regulamin pokaż, przez następny miesiąc że znasz regulamin i jesteś aktywny w grze i na forum, dopiero potem składaj podanie. Powodzenia! jestem na nie.
Drogi Aleksy. Uwagi do Ciebie i twojego podania: - Podanie nieprzyjemne do czytania. Za dużo kolorków. - Podanie nieczytelne. Zlewa się - Za krótki staż - Mała aktywność - Nie znasz komend pomocnika Jednym słowem jestem na NIE Życzę powodzenia następnym razem i pozdrawiam Weeerek
Ze względu na zbyt krótki staż i nieznajomość Regulaminu, jestem zmuszony odrzucić Twoją aplikację. Zapoznaj się z naszą społecznością, wpadnij pogadać na naszego TeamSpeaka i zacznij się udzielać. Udowodnij nam, że naprawdę lubisz pomagać. Znajdź czas na zapoznanie się z uprawnieniami i obowiązkami pomocnika, wzorem oraz z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.