1.Nick z gry: MazixTorpeda 2.Data otrzymania bana: 23.07.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Dnia 22.07.2017 pewien gracz zapraszał na tzw. drzewkarke(budowla ze schodami do góry). Ja widząc to zirytowałem się trochę, ponieważ to jest serwer survival i nie ma sensu robić takich rzeczy jak na typowych serwerach hardcore. Ja napisałem do niego(w wiadomości prywatnej) Że to nie jest serwer od tego i żeby lepiej poszedł na "ip serwa literowo". Tenże gracz zgłosił mnie za reklamowanie i dostałem za to bana. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Lubię bardzo ten serwer gram jakoś na nim z rok, ale z dużymi przerwami. Teraz powróciłem na nowo i chciałbym móc dalej grać na nim.(Dostałem na 7 dni, ale to dla mnie katorga xd). To jest jedyny serwer survival jaki szanuje gram na nim 2 edycje i ani razu nie dostałem bana, tylko ten jeden raz. Nie cheatuje tutaj, nie robie nic związanego z oszukiwaniem w na tym serwerze. Gram tutaj dla funy i żeby się odczilować. Akurat znowu się wkręcałem po dłuższej przerwie, a tutaj niestety ban za reklame. Chiciałbym bardzo tego ub i jeśli go dostane myślę, że wkręcę się na dłużej na tym serwie.
Ja dostałem ub w ostatnim momencie już w nocy ;p a miałem też na 7 dni wbij na mk pograj sobie Jak to powiedziała Snow : Jesteś Twardy chłop wytrzymasz ;p
Drogi MazixTorpeda Co do Stann54 Także nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Prośba odrzucona.