Imię: Filip Dokładny nick w grze: patrzy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej jestem na survivalu 4-5 godz dziennie. Czasem wpadam też na creative zobaczyć sytuacje Data urodzenia: 22.07.2005 (12 lat) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012 wersja 1.4.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 12.06 2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: wprowadziłbym despawn , ponieważ sprawa znikających mobów w "expiarce" jest wkurzająca Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: obowiązki: 1. Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. 2. Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdministratora lub Administratora. 3. Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać komendy i ich działanie. 4. Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. 5. Być dyspozycyjnym (Wykonywać czynności, wskazane przez administratora, ViceAdministratora, Moda) uprawnienia: przykład- /kick patrzy powód /mute patrzy 2 day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Uważam, iż chciałbym zostać pomocnikiem po to by pomóc, ułatwić grę graczom. Pomóc graczowi z problemem albo rozwiązać konflikt . W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: gdy zauważam konflikt na czacie, albo dostaję skargę na msg odnośnie konfliktu odrazu biorę się za sprawę. nie biorę strony jednego gracza gdyż wiem, iż osoba druga uraziła by się. gracze są sobie równi i każdy zawinił bo nie bez powodu się zaczął konflikt. po wysłuchanych oby wersjach nawołuje obu graczy do spokoju.Jak nie podziała wykaże karę wg. taryfikatora kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: potrafię wysłuchać z cierpliwością strony która mówi. Mogę spędzić nawet godzinę tłumacząc coś graczowi czego gracz nie rozumie. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: jestem osobą miłego charakteru , czasami jak ktoś jest nachalny potrafię zwrócić komuś uwagę odrobinę surowiej (nie uraża to osoby "nachalnej" bo nie jest aż tak surowo).Mam dar zrozumienia, czego innym czasami brakuję, oraz jestem uzbrojony w cierpliwość . moją satysfakcją jest, kiedy osoba obok jest szczęśliwa oraz pryska optymizmem. jestem optymistą, co pomogło mi wiele razy.władam językiem takim że każdy zrozumie co mówię/piszę, dzięki temu szybciej rozwiązuje problemy. Określ swoją dyspozycyjność: jestem aktywny na trybie survival/creative od godz 10 albo 11 do 21/22, Skype o nazwie Filip Grzymała , ts najczęściej kanał nielimitowany 10 Umotywowanie podania: Wątpię by mi się udało dostać na stanowisko pomocnika, lecz wierzę że nawet jeśli mi się nie uda nadal będę pomagał. Moim celem jako pomocnik jest pomoc rangom wyższym oraz sprawieniu u gracza satysfakcji z gry na serwerze, aby mógł go przekazać kolegom co dało by serwerowi Craftapple więcej graczy
No tutaj z udzielaniem na forum trochę słabo 11 wiadomości ;p powinieneś trochę więcej się udzielać a tutaj sobie żartujesz ? mogłeś napisać to chociaż własnymi słowami a nie Kopiujesz i obowiązki masz z bani ;/ dobrze że komendy sam napisaleś możesz pomagać graczom z problemem bez rangi ;p czyli na forum nie na tsie nie i na skype nie ? to słabo jak tylko w mc można się z tobą skontaktować e tam dłużej nie będę przedłużał wyraziłem swoje zdanie ale teraz powiem ogólnie Jesteś miłą i fajną osobą jak czasami wchodzę na survi to cię widuję nie widzę abyś pomagał bo gram na Cv ;p ale na pewno to robisz no ale podanie kiepskie gdyby nie podanie na pewno byłaby odpowiedź Tak No ale jak dla mnie NIE ;p Pozdrawiam to czemu tego nie dopisałeś xd ?
jestem aktywny na skype , ts'ie tylko na ts'ie mi mówili że mam częściej wchodzić wchodze a tam nikogo na skype gadam z kolegami z serwa ja nie widziałem abyś ostatnio grał a pomagać pomagam na forum jestem codziennie więc popatrz zanim coś napiszesz capslockiem napisałem aby zwrócił uwagęna to co się do niego pisze
Witaj Filipie. Podanie w miarę estetyczne, gdyby nie końcowe zlewanie się podpunktów i odpowiedzi. Pomagać Graczom możesz bez rangi Pomocnik. Możesz ogarniać chat i pomagać Graczom, i rangom wyższym bez rangi Pomocnik. Krótko mówiąc na NIE.
Witaj! Podanie mało estetyczne, nie widziałem jak pomagasz, nie wchodzę często na serwer więc wiesz ;d Słaba aktywność na forum, błędy. Na NIE.
https://craftapple.pl/forum/threads/skarga-oskarek13.11157/#post-73074 Twój post w tym wątku mówi sam za siebie, że jesteś nieopanowany i nerwowy. Pomocnik powinien być cierpliwy i wyrozumiały dla innych Graczy. Na nie. A skąd wiesz, że może tego nie zrozumiał? Poprostu twój post tam jest nie potrzebny.
Nie nabijaj postów pod podaniem Nie pomagasz. Mała aktywność na forum . Błędy ,błędy,błędy Nie grasz tyle czasu na serwie Na NIE
No nic nie dodam... Tyle tylko żebyś opracował pracował nad zachowaniem i przeprosił tego gracza.(popieram komentarz SnowSGirlFun.
Wybacz, ale nie przyjmiemy w nasze szeregi osoby, której nie chciało się poświęcić choćby chwili na ogarnięcie swojego podania. Zapoznaj się z naszą społecznością, wpadnij pogadać na naszego TS'a i zacznij się udzielać. Udowodnij, że starasz się nie tylko dla świecącego prefiksu. Każdy kandydat powinien znać prawa i obowiązki pomocnika, wzór i Regulamin. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.