Chciałbym aby na creative obowiązywało Pvp w trybie survival. Brak pvp utrudnia wręcz tworzenie różnego rodzaju minigamesów np. Chcę zrobić dróżynową walkę z przyjaciółmi z serwera dzielimy się na 2 dróżyny ale się nie da pvp nie działa. Moim zdaniem pvp zrewocjulonizowało by server creative. Było by wiele zabaw wymyślanych przez graczy . Lub po prostu dodanie komędy /pvp off/on na działkach. Proszę o przyjęcie sugestii ;-)
Ja bym była na nie. Kiedyś już było tu PvP (Creative) i to było bardzo wkurzające dla innych. (Np. Ktoś miał tryb Survival i nagle ktoś go bije)
A jeśli powiedzmy chce zrobić Ogromną arenę Powiedzmy aż do bedrocka to nie będzie mu przypadkiem brakować materiałów ? Moim zdaniem dobra była by ta komęda na działki /pvp on/off
W sumie komenda /pvp on/off byłaby fajna bo jak ktoś nie chce żeby go bili, a ma tryb survival to wpisuje /pvp off i tyle. Za.
Zgadzam się. Sam ostatnio chciałem powalczyć z ziomkiem , lecz dowiedziałem się że nie ma pvp. SnowSgirlfun chodzi o komendeę/pvp on/off więc osoba które sobie tego nie życzy .Wyłączy poprostu pvp