MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] apple653

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Ejpyl, 10 Lipiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ejpyl

Ejpyl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Michał
    Dokładny nick w grze: apple653, ale mówią na mnie Ejpyl
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem nowy, ale już ten serwer mi się spodobał. Zazwyczaj na 1 serwerze gram ok 4/5h, uwielbiam Creative.
    Data urodzenia: rocznik 2003, sierpień.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. 2013, 1.6
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 10-07-2017
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nope
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym jakoś rozruszać ten serwer pod względem integracji. Mam na myśli eventy, konkursy, wieczory eventów.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Przede wszystkim pomoc moderatorom tak, jeżeli chodzi o komendy to wyrzucanie gracza bądź wyciszenie.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Doświadczenie mam, ok. 6 miesięczne na innym serverze jako MOD serwera Creative. Dlaczego? Jak wcześniej mówiłem chciałbym nieść pomoc graczom oraz zintegrować serwer.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Aby załagodzić konflikt najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa, rozmowa i jeszcze raz ROZMOWA.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne.
    Opisz swoją osobę:
    Jestem Michał. Osoba inteligentna, ambitna, z planami na przyszłość. Uwielbiam lekkoatletykę, informatykę, sporty zimowe. Jestem prostym chłopakiem z miasta, który chciałby zmienić coś na lepsze. Moim hobby jest gotowanie. Kolekcjonuje autografy, piszę książkę, jak i prowadzę bloga. Jestem osobą oczytaną, lubiąca dobry film jak i książkę. Swoją przyszłość widzę w dziennikarstwie bądź informatyce.
    Określ swoją dyspozycyjność: W wakacje duża, w okresie szkolnym trochę mniejsza. Posiadam: FB, Skype, TS, Ig, Snap, Tt.
    Umotywowanie podania: Chęć zmiany serwera na dużo lepsze. Integracja graczy jak i zdobycie zaufania graczy. Wiem, może to że gram dopiero 1 dzień jest dużym powodem na NIE, ale myślę, że administracja nie powinna bać się podejmowania wyzwania, przecież zawsze mogą ta rangę odebrać, tak?
    Pozdrawiam
    Ejpyl

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Emster

Emster Użytkownik

Docenione treści:
    26
    jak mamy ocenić czy grasz na craftapple skoro dołączyłeś dzisiaj ? może się okazać że grasz 30 min albo 1 h

za krótki staż

niestety obowiązków jest więcej , przede wszystkim pomoc moderatorom ? a graczom nie ?

a jeśli jest przypadek wyzwisk ? wtedy trzeba użyć komend a ty co będziesz próbował z nimi rozmawiać ?

i do tego słaba aktywność na forum

i z tym wyzwaniem administracja raz się takie czegoś podjęła i nie wyszło to na dobre chyba z PaulikPL

Jestem na NIE

z twoją rozmową na wszystko i krótkim stażem nie nadajesz się na pomocnika

Pozdrawiam Emsti

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Takich tutaj nie ma. Przykro mi, nie przechodzisz dalej.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  4. SpeedNitro

SpeedNitro #Experience2JZLabel

Docenione treści:
    27
    Prosto za sto

NIE

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Niestety, ale tego typu odpowiedzi sugerują, że mam do czynienia z osobą niepoważną.

Zapoznaj się z naszą społecznością, wpadnij pogadać na naszego TeamSpeaka i zacznij się udzielać.
    Udowodnij nam, że naprawdę lubisz pomagać.
    Znajdź czas na zapoznanie się z uprawnieniami i obowiązkami pomocnika, wzorem oraz z Regulaminem.

Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę