Imię: Kuba, Dokładny nick: Timoton_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok.8h Data urodzenia: 2003r. 21 czerwca Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014r. 1.7.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Moja przygoda na craftapple zaczęła się na 4 edycji Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: na serwerze byłem raz karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: najchętniej bym chciał powrócić do vipów i svipów jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Kick,mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ sądzę że dla serwera bym mógł dużo dobrego zdziałać. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Konflikt bym załagodził pomocą oby 2 stron, albo załagodzeniem sprawy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:moja umiejętność to pomoc przy budowie moja umiejętność to ładne budowanie . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: jestem otwartą osobą. Moi przyjaciele mówią że jestem trochę zwariowany nigdy nie krytykuję nikogo za opinię,styl,wygląd,orientację.Jestem pomocny wobec innych ludzi. Jedną rzeczą której nie lubię w sobie to, że łatwo się daje zdenerwować. Umotywowanie podania:Jestem osobą otwartą i lubię pomagać
Brak wzoru. https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ I taka lekturka : https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ Niestety na NIE.
Dziękuję za komentarz, poprawiłem i myślę że jest ok. sądziłem że ten wzór jest dla tych co nie wiedzą jak napisać takie podanie
Timoton, nadal błędny wzór. Chodzi o to, abyś go wkleił i pojedynczo odpowiedział na każdy punkt, a nie sklejał wszystko ze sobą. Popatrz na inne Podania, zobaczysz o co chodzi. @Timoton Ciągle źle. Musisz poprawić x3 Wklej wzór i nie usuwaj podpunktu odpowiadając na niego. Powinno to wyglądać tak: @Timoton Brawo Kubuś, babcia jest z Ciebie dumna. EDIT: Skoro Podanie uległo "zmianie", czas na ocenę. Nie napisałeś na jakim trybie przebywasz najchętniej, byłeś karany (następnym razem napisz za co), powrót do rang VIP i SVIP jest raczej niemożliwy, bo teraz zastąpiły je rangi Premium, nie wymieniłeś obowiązków Pomocnika, słabe umotywowania, niezrozumiały sposób na załagodzenie konfliktów, miałeś stwierdzić czy posiadasz umiejętność pracy z ludźmi a nie informować nas o tym, że Twoją umiejętnością jest pomoc przy budowie/ładne budowanie, nie określiłeś siebie w 5 rozbudowanych zdaniach, lecz w 3. W dodatku posiadasz wadę łatwego denerwowania się, a posiadając rangę Pomocnik trzeba mieć dużą cierpliwość. Widuję Ciebie na serwerze, ale nie kojarzę jeśli chodzi o pomaganie. Posiadasz długi staż na serwerze. Jestem na nie, powodzenia za miesiąc. //PS. Przepraszam za estetykę mojej wypowiedzi, ale pisałam to na szybko będąc na telefonie.
A niby dlatego, że taka osoba dostawała bany, a jak wiemy regulamin mówi jasno, iż osoba która była wcześniej karana nie ma możliwości wejścia do ekipy. Radzę czytać z uwagą regulamin. #Słabo
Witaj _KoKa_. Podanie nie estetyczne, byłeś banowany raz za netykietę/recydywę/multi a drugi za kupienie/odsprzedanie konta innemu graczu. Nie czytałeś regulaminu co widać na pierwszy rzut oka. Na forum zerowa aktywność. Na NIE.
Wybacz, ale nie przyjmiemy w nasze szeregi osoby, która umyślnie łamała przyjęte przez nas zasady zapisane w Regulaminie. Kandydatura odrzucona permanentnie.