Imię: Paulina Dokładny nick w grze: PaulikPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W wakacje przebywam od 7 do 9 godzin na trybie Creative. W roku szkolnym w dni robocze mniej więcej 4 godziny, w weekendy ok.3-5 godzin. Data urodzenia: 25.05.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wiosna 2016 na wersji 1.8.9. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zima 2016. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie serwer jest na tyle rozbudowany, że na razie nie trzeba nic poprawiać oprócz serwera Sky Wars, bo przynajmniej u mnie jest tak, że nie mogę wejść. Chyba, że tak się dzieje tylko u mnie. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy itp. dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym, wykonywać obowiązki wyznaczone przez wyższą Administrację. Komendy: /kick np. PaulikPL Netykieta [Wyrzuca gracza z serwera] /mute np. PaulikPL 24h Ogarnij się! [Wycisza gracza na określony czas] Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać znowu pomocnikiem, ponieważ ostatnim razem dostałam degrada za długą przerwę spowodowaną uszkodzeniem laptopa, na którym grałam. Dodam jeszcze to, że gdy nie ma nikogo z Administacji niektóre osoby łamią regulamin serwera, a wtedy nikt nie może nic zaradzić. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli jakiś konflikt nastąpi, porozmawiam z tymi osobami i będę próbowała zaradzić. Jeśli się nie uda Ci gracze dostaną upomnienie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam. Jeszcze nigdy nikt nie miał nic przeciwko. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem dosyć "spokojną" osobą, potrafię rozwiązywać problemy, jeśli takowe się pojawią. Mam niewiele przyjaciół, jestem nieśmiałą osóbką, ale czasem potrafię popalić. Łatwo się denerwuję, ale nie ciągle . Potrafię być poważna, lecz nie zawsze . Mam już "doświadczenie w byciu pomocnikiem". Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gotowa na wszystko i w miarę możliwości mogę wykonywać zadania wyznaczone przez Administrację wyższą. Jeśli mnie nie ma na serwerze lub forum można się ze mną skontaktować przez inne media społecznościowe: Facebook: Paulina Pietrucha (nie śmiać się z profilowego xd) Instagram: paulina._.25 Skype: (Nie podam, bo mam na mój numer telefonu. Podaję tylko zaufanym osobom na priv.) Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że się uda i zostanę pomocnikiem, a jeśli nie to trudno . Pozdrawiam!
Witaj paulik. Zapomniałaś o prośbie uchylenia pewnego punktu regulaminu i nie będę mówił o jaki punkt chodzi bo to sama powinnaś wiedzieć jeśli chcesz zostać pomocnikiem bo przecież znajomość regulaminu przez pomocnika to obowiązek... Co do podania jest ok tylko w punkcie "Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań." nie rozbudowałaś tych zdań za bardzo. Wydaje mi się, że właśnie nie masz nie wiem czy pamiętasz ale jak siedziałaś na lobby kickowałaś za Spam którego nie było i słowa które nie podchodziły pod netykietę ani nie były wulgarne (nie pamiętam co to było dokładnie) a jak zwróciłem ci uwagę to się zmyłaś i w zasadzie to tyle ciebie widziałem odkąd zostałaś pomocnikiem. Wszelką swoją nieobecność musisz zgłaszać na support dla administracji aby wiedziała co się z tobą dzieje, jeśli laptop był rozwalony to mogłaś zrobić to na telefonie. Jestem na NIE, musisz jeszcze dużo się nauczyć wnioskując po obserwacji tego jakim byłaś pomocnikiem. ps podanie ci się zdublowało.
Wybacz, ale uważam, że nie jesteś gotowa na tą rangę. Podobnie jak JohnRambo mam spostrzeżenia, że niekoniecznie sumiennie wypełniałaś swoje obowiązki i prawidłowo posługiwałaś się komendami. W dodatku masz słabą aktywność na forum i po swoim powrocie nie poświęciłaś ani chwili do poprawienia jej, pomagania graczom etc. Dłuższa nieobecność? Okej, ale chyba wiesz do czego służy support i mogłaś tam napisać. Utrata stanowiska jest tylko i wyłącznie z Twojej winy. Oraz najważniejsze, że nie ma tu co uchylać, bo punkt a dotyczy rezygnacji, a Ty dostałaś degrada. Jestem na nie.
Witaj! Podanie estetyczne, jedyny plus. Niska aktywność na forum jak i w grze, od czasu kiedy dostałaś pomocnika, ani razu Cię nie widziałem. Tak jak osoby wyżej twierdzę że nie sumiennie wypełniałaś obowiązki pomocnika. Zapomniałaś o podpunkcie dotyczącym powrotu pomocnika po odejściu/degradacji. Na NIE.
Witaj Paulino. Nie widziałam Cię nigdy w grze, tak samo na forum jest zerowa. Podanie miło się czyta, natomiast to co pisały osoby wyżej nie przekonuje mnie, abym była na inną odpowiedź gotowa, niż na NIE.
Próbować pisać możesz zawsze. Wrócić niekoniecznie. Nie wiem czemu, ale po osobie, która była już Pomocnikiem spodziewałbym się jakiegoś ładniejszego, poprawniejszego i bardziej przekonującego podania, a tutaj nawet tytuł wątku się nie zgadza. Odwołania do Regulaminu koniecznego w podaniach powracających członków Ekipy brak, więc kolejny brak. Aktywność jako Pomocnika. Na forum Cię praktycznie nie widać, na serwerze też nie było widać (tak, grałem aktywnie na creative). Próby wywołania podczas gdy było Cię widać na liście graczy (dość dawno to już było, nie określę dokładnie, kiedy) nie przynosiły żadnego skutku, naruszenia Regulaminu też czasem pozostawały bezkarne. Ogólnie nie popierałbym przywrócenia Cię na stanowisko Pomocnika, tak jak nie popierałem i ostatnim razem. Przeczucie nie zawiodło.
PaulikPL w takich sytuacjach zawsze mam podobne i niezmienne zdanie, a zatem i w Twoim przypadku sprawa będzie wyglądała w ten sposób. Moim zdaniem powinnaś usunąć te Podanie. Myślę, że oboje się zgodzimy gdy powiem, że byłaś relatywnie krótko Pomocnikiem w związku z tym niekoniecznie miałaś szansę dostatecznie wdrożyć się w wykonywanie obowiązków Ekipy. Przez co ciężko Graczom powiedzieć coś pozytywnego o Twoim pobycie w Ekipie. Teraz wróciłaś, prywatnie cieszę się. Ale czy możesz w jakiś sposób zagwarantować, iż naprawdę masz zamiar zostać tutaj na dłużej i nie znikniesz po wakacjach? Pewnie nie, bo niby jak Dlatego też mam propozycję, zapomnij o tym Podaniu. Pograj miesiąc i wtedy gdy zarówno my jak i Ty będziesz pewna, że chcesz grać na CraftApple złóż je ponownie. Właśnie tak bym zrobił ja. Witaj ponownie i do zobaczenia na CraftApple. PS Następnym razem zaznacz w Podaniu, że rozmawiałaś ze mną i pozwoliłem Ci je napisać. W ten sposób unikniemy zbędnych komentarzy pod Podaniem.