Imię: Oliwia Dokładny nick w grze: LaserGirl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godz. najchętniej na creative i survivalu Data urodzenia: 14.10.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam na wersji 1.8.9 w 2015 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 24.09.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie , Nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dla mnie wszystko jest w porządku. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick nick -wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h , 10min , 7day - wycisza gracza Obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać innym , a czasami na chacie jest brak porządku . W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powiedziałabym żeby się uspokoili , zapytałabym później co się stało , posłuchałabym obydwu stron i zastosowała odpowiednie rozwiązanie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak , posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Oliwia i myślę że jestem miłą osobą. Jeśli chodzi o szkołę to moim ulubionym przedmiotem jest w-f . Moje zajęcia pozalekcyjne to j.angielski i tenis ziemny . Interesuje się też informatyką .Lubie też nawiązywać nowe kontakty z ludźmi . Określ swoją dyspozycyjność: Z rana można mnie zobaczyć między godziną 10.00 a 13.00 lecz wieczorem między 19.00 a 21.30 Umotywowanie podania: Wiem , że bycie pomocnikiem to nie jest łatwa sprawa ale chciałabym się tego podjąć i pomagać innym. Dziękuje za uwagę. LaserGirl
1. Zapomniałaś o obowiązkach 2. Jakie rozwiązanie? 3. Coś musi być nie tak. 4. a) Pomagaj bez pomocnika b) Uspokajaj czat bez tej rangi 5.No wiesz nie każdego obchodzą zajęcia pozalekcyjne. Jestem na NIE -patrzy 2k17 po raz ostatni
Witaj! Podanie estetyczne, miło się czyta. Na forum aktywność niska, na pewno mogłoby być lepiej W grze widziałem Cię parę razy jednak nie widziałem abyś pomagała No cóż, na nie.
Witaj, Nie mogłaś tego napisać własnymi słowami? Po pierwsze - możesz pomagać bez rangi, taki haczyk Po drugie - nie przekonałaś mnie. To nie są rozbudowane zdania. A metody skontaktowania się z tobą? Trochę za krótko. Nie przekonałaś mnie. Podsumowanie: - Obowiązki i uprawnienia są skopiowane, - Umotywowanie podania jest słabe, - Nie widać cię na forum, - Nie pomagasz, / Wiek, / Interpunkcja, / Krótkie podanie, + Staż na MC, + Staż na CA, + Nie byłaś karana. Jestem na NIE. Zapoznaj się z regulaminem CA, pograj kolejny miesiąc, wpadnij na TS, udzielaj się na forum, pomagaj, daj nam się poznać. Pzdr
Witaj LaserGirl Podanie estetyczne, lecz ładniej wyglądałoby ono z przerwami między podpunktami. Widzę Cię dość często w grze, głównie na survivalu. Nie pomagasz, lecz jesteś uprzejmą i koleżeńską dziewczyną. Nie wiem, czy jesteś gotowa na rangę Pomocnik. Możesz ogarniać chat i pomagać bez rangi, natomiast OBOWIĄZEK byłby to wtedy, gdybyś zdecydowała się zostać Pomocnikiem. Nie potrafisz szybko pisać, co jest niezbyt dobrą uwagą dla Ciebie. Krótko mówiąc - jestem na NIE. Wpadnij na ts'a, zwiększ aktywność na forum i przeczytaj uprawnienia i obowiązki pomocnika (oczywiście zapoznaj się z regulaminem CA). Powodzenia za miesiąc. Pozdrawiam, Crytal.