1. nick : zlotnixomc 2. NIe było mnie wtedy, wiec nie wiem. 3. W czerwcu bądź pod koniec maja (nie pamietam już dokładnie) zrobiłem sobie przerwę z graniem na tym serwerze. Dzisiaj chciałem wejść na serwer, zobaczyć co sie dzieje, czy mi może nie usuneli działki... no i próbuję wejść na serwer A TU Ban na IP Powód : Admin ma zawsze rację! 4. Dlaczego miałbym dostać unbana? Nie szkodzę społeczności. Nie cheatuję. Zazwyczaj siedzę cicho, a jak zdarzy mi się odezwać to są to pytania typu " kiedy nowa edycja?" , "jak się craftuje coś?" itp Jedyny problem ze mną był wtedy kiedy postawiłem na działce różową swastykę, po czym spytałem się admina czy tam moda ( nie pamiętam dokladniego kogo) czy za takie coś jest ban, po czym grzecznie przeprosiłem i zburzyłem budowle. PROSZĘ O UNBANA TEN SERWER TO CAŁE MOJE ŻYCIE !!
Hej! Postępuj według kroków wymienionych w tym linku: https://support.craftapple.pl/kb/faq.php?id=16 Daj znać, czy pomogło. Pozdrawiam, nowez
Ehh. Po tym jak usune serwer z ulubionych pojawia się komunikat podobny do instrukcji z tamtego linka. a jak już odświeżę 3 razy pisze Kicked whilst connecting to lobby: Your IP adress is banned from this server! Reason : Admin ma zawsze rację ! i tak w kółko
Na pewno odświeżasz powoli i czekasz, aż załadują się wszystkie informacje o serwerze? Spróbuj może zrestartować grę między usunięciem, a dodaniem serwera do listy ulubionych. Spróbuj też połączyć się bez dodawania serwera do ulubionych. Pamiętaj, żeby próbować kilkukrotnie.
Polecam Spróbować Odświeżyć Serwer Tak Gdzieś Kilkanaście Razy (Powoli). W Razie Potrzeby Proszę Stworzyć 2 konto wejść na serwer i poprosić o pomoc kogoś z Administracji. Wszedłem Na Forum Zbanowani i Sprawdziłem Kto Został Zbanowany w Tym i Poprzednim Roku od Kwietnia Do Września i Nigdzie Nie ma Twojego Nicku
Post nie jest zamknięty to powiem tylko to że takie podlizywanie się administracji nie jest przez nikogo dobrze odbierane i takie odwołanie traci na wartości w oczach ludzi.