Nick z gry : biały_miS Data otrzymania bana: Nie pamiętam Wiem że do 17.07.2017 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Cheaty PvP / Recydywa / Multi Dlaczego miałbyś dostać UB ?onieważ żałuję że w ogóle włączyłem huzuni Bardzo tęsknię za tym serwerem i atmosferą panującą na nim. Kara nauczyła mnie że choć jest złote i świeci jest to nie moje i nie zgodne z regulaminem serwera i nie przeklnę ani razu na czacie i zamknę twarz... Ps: Serdecznie i z całego serca przepraszam Mgr;;; xXSoniaXx;;;;za to że ją wyzywałem choć jest to nie zgodne z regulaminem :'( i bardzo proszę o łagodne podejście do sprawy
Po pierwsze na co dwie prośby na raz ... O Unbanie możesz zapomnieć, zalecam założyć nowe konto i grać od nowa. Ps. Kolejne takie wątki będą traktowane jako spam tak mi się zdaję więc, jeśli nie chcesz zdobywać punkcików na forum to nie pisz bezsensownych postow.
Ja sobie cały czas zdaje jedno pytanie w związku z twoją prośbą... Dlaczego do cholery ty piszesz "Mgr" przed nickiem Sonii..., chyba nie znasz prawdziwego znaczenia tego skrótu. Może zwyczajnie próbujesz wziąć na litość administracje liżąc im dupę? #Słabo